2777
2789

خواهرانه میگم تموم کن این مسخره بازی و توهمات و بدبختی ها و آبروریزی های بعدشو سعی کن بیخیالش بشی شاید خودش ازت خوشش اومد.

اینطوری فقط گند میزنی به همه چی با ضایع بازی هات

سعی کن دیگه فکر نکنی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته پیش پنجشنبه باهاش کلاس داشتم تعطیل شددارم روزشماری میکنم واسه منجشنبه این هفتهاخرین هفته دانشگا ...

یاد جمله خدایا باران نبار عشقم چتر ندارد افتادم😂😂لعنتی بقیه بیان دانشگاه که تو اونو ببینی اخه؟😂

نه این سینگلهههههبعد یه جوری رفتار میکنه انگار اونم دوسم داره🥲🥺😭البته اینم بگم خیلی کرم ریختم

ویی چرا باهاش اوکی نمیشی 

من ۳۷ تا ازش عکس داشتم بقران هر شب نگا میکردم مامانم مجبورم کرد پاک کنم فک کرد خاطرش افسردگی میگرم😂

یبارم داشتیم فیلم عروسی نگا میکردیم اون ک اومد اصلا حواسم نبود با صدای بلند گفتم الهی قربونت برم بابام با تعجب گف کی گفتم آبجیم نگاش کن چ ناز افتاده 😊🫠

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من
خواهرانه میگم تموم کن این مسخره بازی و توهمات و بدبختی ها و آبروریزی های بعدشو سعی کن بیخیالش بشی شا ...

یا ابالفضل فک کنم شما هر تاپیکی راجع به این پسر زدم و انلاین بودی و دیدی که انقدر دقیق میدونی ازم

بخدا پیش خودش ضایع بازی درنمیارم

ویی چرا باهاش اوکی نمیشی من ۳۷ تا ازش عکس داشتم بقران هر شب نگا میکردم مامانم مجبورم کرد پاک کنم فک ...

استوری گذاشته پسرا که پول ندارن میترسن عاشق بشن😭🥲

کلا انگار نمیخواد بره تو رابطه

ولی من جدی دوسش دارم حاضرم خرجشو بدم

البته خرج خودمم بابام میده💀

استوری گذاشته پسرا که پول ندارن میترسن عاشق بشن😭🥲کلا انگار نمیخواد بره تو رابطهولی من جدی دوسش دار ...

چن سالتونه 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من
یاد جمله خدایا باران نبار عشقم چتر ندارد افتادم😂😂لعنتی بقیه بیان دانشگاه که تو اونو ببینی اخه؟😂

اره حالا فوقش سرما میخورن دیگه چی میشه مگه😂

من دیگه این بچه رو از کجا پیداش کنم

اره حالا فوقش سرما میخورن دیگه چی میشه مگه😂من دیگه این بچه رو از کجا پیداش کنم

اسسییی

چقد عشقت قشنگههه 

حال کردمممم

عکس پسر رو هم بذاررر

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

. . ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌. ‌ ‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌. ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌. ‌‌..‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ...

اون کوجیک تره که 

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

یا ابالفضل فک کنم شما هر تاپیکی راجع به این پسر زدم و انلاین بودی و دیدی که انقدر دقیق میدونی ازمبخد ...

اتفاقا اولین باره تو تایپیک های شما حضور دارم با این حال و هوا به شدت آشنائم بهترین دوستم با اینکه هیچی از ظاهر کم نداشت عاشق یه آقایی شد همه کارای اون اقارو حمل بر علاقه میزاشت بعد اون آقا ازدواج کرد دوستم چند وقت بعد خودکشی کرد نمیخوام این بلا سر هیچ کس بیاد حتی دشمنم

شاید الان به نظرت ساده بیاد ولی بعدا به شدت مخرب میشه در حد خودکشی دیوونه طرف میشی بدون هیچ رابطه ای