2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبارکه پستونک قرمز یا تم یلدایی چیزی پیدا کن بزار تو یه جعبه بده بهشون

پانتومیم بازی کن کلمه من باردارم باشه

یا یه غزل حافظ پیدا کن تفسیرش درباره بچه دار شدن باشه بعد انگشتتو بزار یواشکی اونجای کتاب، واسه همسرت فا++ل بگیر بگو چه تفسیر قشنگی و حقیقت داره و اینا

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

مبارکه پستونک قرمز یا تم یلدایی چیزی پیدا کن بزار تو یه جعبه بده بهشونپانتومیم بازی کن کلمه من باردا ...

ایده هات خیلی قشنگ بود عزیزم 😍♥️ممنون بابت وقتی که گذاشتی مهربونم

خدایا شکرت ❤️
اووه مای گاااد چ ایده های خفنی داری تووو😍😍🤌

نظر لطفته همین الان به ذهنم رسید 🥲😂🤍✨

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

ایده هات خیلی قشنگ بود عزیزم 😍♥️ممنون بابت وقتی که گذاشتی مهربونم

خواهش میکنممم 💙