2777
2789
عنوان

بعد این اسکرین شات از کاربر فیک پشمام ریخت😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 130 پست
همونا شدن علیه فزوعی حالاسوگلی ها میروند نوبت به نوبت😂😂😂

سوگلی نبود فقط باهاشون اشنا بود 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دنیای نامردیه😐🥲😅🤦‍♀️

آره خدا خودشون چی خودشون کنه🙏🙏🤣🤣🤣

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

اصلا جریان تاپیک چی بوده یکی به من بگه قاطی کردم😂😔

اون سه تا کاربری که بقیه گفتن یکین 

و لو رفت 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”
آره خدا خودشون چی خودشون کنه🙏🙏🤣🤣🤣

نفهمیدم چی گفتی ولی 😐😑😂

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
سوگلی نبود فقط باهاشون اشنا بود

والا دیدم همش تگش میکردن

اونا پشتش بودن که اینقد می تازوند

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

😂🤣 دروغ چرا ولی من یه ذره برام این سایت و کاربراش مهمن😐😅 وگرنه نمیومدم کلا اینجا 🤦‍♀️

سرگرمیه دیگه چه اهمیتی آخه

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

والا دیدم همش تگش میکردناونا پشتش بودن که اینقد می تازوند

انگار خودشونم گول خوردن دیگ 

تو مگه دوستش نبودی

من با خیلیا دوستم الانم از چیزی خبر ندارم چیزی شده تعریف کنید چقدر همتون جبهه میگیرید

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

سرگرمیه دیگه چه اهمیتی آخه

حس میکنم بدون اینکه ببینمشون با بعضی ها دوست بودم تو زندگی قبلیم با بعضیا دشمن 😐🤣

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
حس میکنم بدون اینکه ببینمشون با بعضی ها دوست بودم تو زندگی قبلیم با بعضیا دشمن 😐🤣

😂زیادم درگیر نشو

چکار کرده حالا؟

یه سایتو سرکار گذاشته

😂زیادم درگیر نشو

آخه من از ۹۷ اینجام چطور درگیر نشم عزیزم ؟ 😑😂