2777
2789
عنوان

بعد این اسکرین شات از کاربر فیک پشمام ریخت😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 130 پست
عزیزمی 😍 خوب که خودت هستی🥰🌸

خوبتری از خوبتری🌹😘♥

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

من خودم چن نفرو میشناسم فیکن ولی کاریشون ندارم

ولی من هنوز چندتا کاربری ها رو نمی تونم تشخیص بدم 😑🥴😅

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبتری از خوبتری🌹😘♥

مهربونِ دوست داشتنی😘🤩🌸🌸

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
مهربونِ دوست داشتنی😘🤩🌸🌸

ممنون😘😘😘

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

ممنون😘😘😘

خواهش میکنم 😘🫂

خواهش میکنم 😘🫂

🌹🌹♥♥

از چهارشنبه با اون کاربریم میام سایت

🌹🌹♥♥از چهارشنبه با اون کاربریم میام سایت

آخ جون 😁😅 با دوتا کاربریت هم عزیزی😉🤩

آخ جون 😁😅 با دوتا کاربریت هم عزیزی😉🤩

ممنونم مهربانو😘😘🌹🌹🌹💐

@niniyar_5    

میشه این تاپیک منو بترکونین نمیخام راجب بعضی کاربر ها که مریض هستن و مردم رو سرکار میزارن تاپیکی داشته باشم 

ممنون✨

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”