2777
2789
عنوان

یچیزی خیلییی رو مخمه

309 بازدید | 40 پست

اینکه نامزدم زیادی با دخترای فامیلشون صمیمین

خیلی باهم رفت امد دارن و خیلی توی همن همیشه

بنظرتون نرماله؟ یا چیکار کنم وقتی میرم مهمونی باهاش میبینمشون انقد صمیمین و توی همدیگن اعصابم خورد میشه نمیتونمم کاری کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیخیال مهم تویی که نامزدشی رسمی و واقعی اگر اونارو میخواس که میگرفتشون توام حساسیت نشون نده شاید دار ...

اره کاری ندارم ولی وقتی باز صمیمیت بیش از حدشونو میبینم‌عصبی میشم به خودشم میگه درک نمیکنه

عزیزم منطقی صجبت نمیکنی شاید ببین خودتم چجوری حرف میزنی ک گوش نمیده بعدشم ادمی که از اول تو خانواده ای با این سبک ارتباطات نزدیک بزرگ شده نمیتونی کامل تغییرش بدی شاید کمی ارتباطش کم بشه اما هیچوقت کاملا تغییر نمیکنه بعدشم سیاست داشته باش هپسرت جتی اگه به چشم دختر خاله و دختر عمه و دوست ببینتشون حرفا و رفتارای تو باعث میشه فکر دیگه ای هم بکنه راجبشون

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
عزیزم منطقی صجبت نمیکنی شاید ببین خودتم چجوری حرف میزنی ک گوش نمیده بعدشم ادمی که از اول تو خانواده ...

ببین اخه اینا حرفایی که باهم میزنن بیش از حد زشته

صمیمیتشون خیلییی بیش از حده اونام دخترای زیاد خوبی نیستن کلا بی حد و مرزن

ببین اخه اینا حرفایی که باهم میزنن بیش از حد زشتهصمیمیتشون خیلییی بیش از حده اونام دخترای زیاد خوبی ...

خب تو هرچقدر دعوا کنی بحث کنی بیشتر همسرتو هول میدی سمت اونا کلا باید زبون صحبت کردم باهاشو یاد بگیری بعدشم همسرشما از اول بااینا بزرگ شده توخانوادشون باهم بودن از نظر تو شاید رفتارشون بدباشه چون توخانوادتون انقدر صمیمیت نبوده اما از نظر اون بد نیست پس سعی نکن با ناراحتی متوجهش کنی بهش توضیح بده فقط

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
خب تو هرچقدر دعوا کنی بحث کنی بیشتر همسرتو هول میدی سمت اونا کلا باید زبون صحبت کردم باهاشو یاد بگیر ...

میدونی ما از اول نامزدیمون حتی دوستی ‌راجبشون حرف زدیم  به نتیجه نمیرسیم اون میگه من نمیتونم صمیمی نباشم منم وقتی این حجم از صمیمیت و میبینم عصبی میشم

از طرفیم همو خیلی میخوایم نمیدونم چیکار کنیم

پیشنهادت چیه؟ فقط بگو چیکار کنم حداقل حالم بد نشه

میدونی ما از اول نامزدیمون حتی دوستی ‌راجبشون حرف زدیم به نتیجه نمیرسیم اون میگه من نمیتونم صمیمی ن ...

ببین یچیز کلی اگر بخوام بهت توضیح بدم اینا تو مطلوب های همسرتن پس نمیتونه به راجتی بیخیال بشه خب حتما خوشحاله یا بهش خوش میگزره تو صحبت باهاشون سعی کن بحث و کم کنی و توعم رفتارهایی را داشته باشی که بهش باتو خوش بگزره مثلا خودت اگر تو ۲۴ ساعت یکی ۲ ساعت درروز باهات بحث کنه فرار میکنی از یجا به بعد

بعدشم صجبت کن اول بیا دلیل ناراحتیتو منطقی بگو بعدش احساسی که داریو مثلا عزیزم من از فلان رفتارت ناراحت شدم و حس میکنم تو اهمیت ندادی به خواستم که این رفتارو داشتی میشه لطفا کمی منطقی فکر کنی راجبش ممنون میشم

ایم باادب صجبت کردن خیلی تاثیر گزاره همیم الام یا فرداصبح پانشو اینارو بگی بزار یبار دوبار دیگه تو اون جمع باشید بعدش بدون قیافه با لبخند و حال خوب همینجوری بگو

بعدش ببین اگر کم کرد دیگه هی بروش نیار گیر نده بزار خودش به مرور بیخیال شه

من تا یجایی از اموزش های خودم بهت توضیح دادم امیدوارم کمکی بشه بهت

مرسی قربونت برم خیلی لطف کردیحتما همینکارو میکنم

خواهش میکنم عزیزم