2777
2789
عنوان

جواب این کاربرارو چی باید داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 146 پست
عزیز من من بهت فحش ندادم فقط دیدم اومدی طرفداری اون مرد رو‌میکنی وسط دعوا به جای اینکه برای اون نی ن ...

انقد حرف در نیار از خودت چون من تا بحال ب کسی توهین نکردم خب؟

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️

خب یادت نره اول خودت پریدی بهش. بعدم سایت عمومیه همه میتونن وارد شن تو داشتی کلی فحش میدادی ک چرا ای ...

بابا اصن تاپیک رو خوندی بینی چیه؟اصن حرفای مرده رو خوندی؟میگم بچه ای بدت میاد اونوقت

طرف بهم گفته بود فاحشه سر چی؟سر اینکه بهش گفتم کلمه انگلیسی رو درست تلفظ کن کلیی بهم بد وبیرا گفتم منم جوابشو دادم نه تو که بهم توهین کردی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش ی نگاهی میکردی ب اون حرفایی ک تو اون تاپیکم میگفتی

وقتی منو تگ کردی فحش دادی من بیام قربون صدقه برم؟؟نباید جوابتو بدم؟از کجا معلوم اصن اون کاربر نباشی با ی اسم دیگه؟؟تو‌باشی چی فک میکنی؟؟فحش میدی فحش می‌شنوی عزیزم تقصیر من نیس من کاری باهات نداشتم که تو اومدی شروع کردی الکی خوبه کاربرا هم بهت گفتن

وقتی منو تگ کردی فحش دادی من بیام قربون صدقه برم؟؟نباید جوابتو بدم؟از کجا معلوم اصن اون کاربر نباشی ...

باشه اصلا هرچی گفتی حق با توعه تو حق داری من تقصیرکارم.

فقط بسه دیگه

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️

باشه اصلا هرچی گفتی حق با توعه تو حق داری من تقصیرکارم.فقط بسه دیگه

آرع تقصیر کاری و منم بیکار که میام تورو جدی می‌گیریم حداقل کار اشتباه میکنی پاش وایس واقعی نه که به طرف فحش بدی بعد انتظار جواب نداشته باشی