2777
2789
عنوان

دارم منفجر می شم

490 بازدید | 31 پست

خیلی تنهام ، پدر و مادرم سالهاست پیشم زندگی نمی کنند البته اگه می بودن هم فرقی برام نداره 

تمام افراد نزدیکم از دست دادم ، آدم خاصی هستم خیلی هر کسی نمی تونه قلبم رو همدم باشه 

دعام کنید ، از این بند کی رها بشم خدا می دونه 

از چه نظر خاص؟

مغرور نیستم ، ولی ادم های که از نظر فکری و سطح دید خاص نیستن اصلا برام جذابیتی ندارم 

کمتر کسی پیدا شد که دیدش به دنیا فرق داشته باشه ، خلاصه بگم آسمون جور دیگه ببینه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مغرور نیستم ، ولی ادم های که از نظر فکری و سطح دید خاص نیستن اصلا برام جذابیتی ندارم کمتر کسی پیدا ش ...

خب باید با آدم های همفکر و هم سطح خودت آشنا بشی و باهاشون رفت و آمد کنی

که همچین آدمایی رو همه جا نمیتونی پیدا کنی

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

خب باید با آدم های همفکر و هم سطح خودت آشنا بشی و باهاشون رفت و آمد کنیکه همچین آدمایی رو همه جا نمی ...

نیستن ، آدما لولشون بالا باشه در ظاهره 

البته نه اینکه کلا نباشن ، من نیافتم

آهنگ بمرانی شنیدین ، سلام عزیزم 

نیستن ، آدما لولشون بالا باشه در ظاهره البته نه اینکه کلا نباشن ، من نیافتمآهنگ بمرانی شنیدین ، سلام ...

نه راستش اولین باره می‌شنوم

ولی خب نیازمند صبر و تحمله پیدا کردنشون

شمایی که لولت بالاس باید صبرت هم بالا باشه

اگه واقعا همچین کسی باشی سر راهت هم قرار میگیره

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

نه راستش اولین باره می‌شنومولی خب نیازمند صبر و تحمله پیدا کردنشونشمایی که لولت بالاس باید صبرت هم ب ...

منظورم از لول بالا بد برداشت نشه ، گاهی اوقات اهل روستا دور افتاده لول بالاتری از کاخ نشین داره 

جدا از این سالها گذشت و نیامد ، بودن افرادی نابود شدن رفتن 

منظورم از لول بالا بد برداشت نشه ، گاهی اوقات اهل روستا دور افتاده لول بالاتری از کاخ نشین داره جدا ...

متوجه شدم منظورتون درونی و از لحاظ سطح عقله درسته؟

شما هم جاهای متنوع رو گشتین؟یا نه فقط دایره اطراف؟

خیلی بستگی داره که از چه طریقی اقدام کردی و نشده و پیدا نکردی

متوجه شدم منظورتون درونی و از لحاظ سطح عقله درسته؟شما هم جاهای متنوع رو گشتین؟یا نه فقط دایره اطراف؟ ...

بلی 

بلی 

خیلی البته به دلایل شخصی ( زندگی تو اردوگاه ... تو نوجوانی ) و دلایل مختلف خیلی از سالهای زندگیم‌ مثل بقیه نبود