2777
2789
عنوان

جواب این کاربرارو چی باید داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 146 پست
به نظرم نباید الکی توهین کنین تا وقتی نمیدونین جریان چیه دوست گرامی این نظر منه البته و خودتون هم دخ ...

دعوا تموم شد رفت

الکی هم توهین نکردم ب کسی. ی نگاهی ب تاپیکاش بندازی بد نمیشع

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الآن اینجا درست صحبت نمی‌کنین واقعا خب اومده از خودش دفاع کرده دیگه چرا شما توهین و فحاشی میکنین

فحاشی نکردم. میخای شات بدم از حرفاش؟

دعوا تموم شد رفتالکی هم توهین نکردم ب کسی. ی نگاهی ب تاپیکاش بندازی بد نمیشع

به من ربطی نداره ولی خب شما هم نگاه انداختم دیدم کم تقصیر نیستین بقیه هم دارن میگن دیگه باید قبول کنین اشتباهتونو اون از خودش دفاع کرد علیه کسی نه توهین به شما که شما توهین کردین

به من ربطی نداره ولی خب شما هم نگاه انداختم دیدم کم تقصیر نیستین بقیه هم دارن میگن دیگه باید قبول کن ...

وقتی حرفای قبلشو ندیدی قضاوت نکن

ن تو یکی از تاپیکام کلی اومد حرف زد. اگه میخای شات میدم

خب شما اول شروع کردی اونم فک کرده لابد همون پسری دفاع کرد از خودش وقتی فحاشی میکنین خب دوتا میگین سه تا میشنوین دیگه همه جا همینه

ن تو یکی از تاپیکام کلی اومد حرف زد. اگه میخای شات میدم

به نظر من هیچوقت دخالت نکنین بین کسی بعد من دیدم تاپیک شو ی بنده خدایی اومده بود فحاشی صبح اینم جوابشو داده بود و نی نی یار رو تگ کرد شما هم دفاع کردین برا شما هم تگ کرد که شما تاپیک زدین راجبش و فحاشی کردین به ایشون کار شما هم درست نبود کار ایشون هم درست نبود به هرحال گذشته 

دوست عزیز اگر واقع بین باشین متوجه میشین که شما تاپیک زدین و توهین کردین به ایشون و این کاربر هم جوابتونو تو بقیه تاپیک هاتون داده لابد قفل کردین متوجه هستیم پس زیاد تلاش نکنین

دوست عزیز اگر واقع بین باشین متوجه میشین که شما تاپیک زدین و توهین کردین به ایشون و این کاربر هم جوا ...

البته باور نکنید هم‌مهم نیس برام

فحاشی و توهین کردن اون از تاپیک خودش شروع شد ک ترکید. اول اونو میدیدی بعد میومدی قضاوت میکردی.