2777
2789
عنوان

پسره یهو از دیشب نیستش

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 28 پست
نه بابااااا از اونا نیست😂😂اصلا به دی ان ایش نمیخوره از جهت اینکه با دخترای دیگ نیست مطمئنم البته ن ...

همیشه خلاف چیزیه که فکر میکنی 

پس اگه طرز فکرت اینه باید بگم یه پسر لاشیه دومی نداره چون تونسته خودشو پیش تو یوسف پیامبر نشون بده 😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا بیچاره هرروز خدا کار داره فقط یکم مریضه از همین نگرانشم بعدم فکرم درگیره چرا امروز اصلا خبری ...

اها خب شاید حالش خوب نیست خوابیده

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

خو همین دیگه رنگ نمیزنه

وای خدایا نمیخامم پی بدم فکر کنه پیگیرشم از طرفی نگرانشم از طرفی هم میترسم بدش بیاد چرا حالشو نپرسیدم ولی خب خودشم پیامامو از دیشب ج نداده 

بنظرت من زیادی حساس شدم اره؟طبیعیه اینچیزا من خودمم گاهی یکروز کامل وقت ندارم گوشی بگیرم 

وای خدایا نمیخامم پی بدم فکر کنه پیگیرشم از طرفی نگرانشم از طرفی هم میترسم بدش بیاد چرا حالشو نپرسید ...

اره دقیقا دیگه پیام دادی میبینه جواب میده زنگ نزن حساس شدن طبیعی ه رها کن 

همیشه خلاف چیزیه که فکر میکنی پس اگه طرز فکرت اینه باید بگم یه پسر لاشیه دومی نداره چون تونسته خودشو ...

خودش چیزی نگفته بقیه دخترا گفتن دوستم میگفت کلی دختر هم دور بوده نگاشونم نمیکرده و بقیه پسرا شوخی کردن یا چیزی اومدن نزدیک دخترا ایستادن اون دورتر ایستاده از طرفی کارش یطوریه نمیتونه زیاد ازین کارا کنه خیلیم خودشو دسته بالا میگیره و درواقع بهتره بگم از خود راضیه بخاطر همینه همش میترسم یکار کنم برداشت بد کنه 😂😂😂

اره دقیقا دیگه پیام دادی میبینه جواب میده زنگ نزن حساس شدن طبیعی ه رها کن

اره خودش ان بشه ج میده بعد که حالشو پرسیدم میگم چه خبر اگر بخواد میگه اگرم نه خب نگه چی کنم نمیشه بزور ازش حرف بکشم 🤭😂