2777
2789
عنوان

خانما من حق دارم از مامان بزرگم بدم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 27 پست
وای من دیگه نمیتونم تحملش کنم مامانم دوستانه و صادقانه بهش میگه فلان کارو نکن یا اینجوری درست نیست م ...

من کدکنارش نیستم راهم دوره ولی زنداییم و مامانم ازش مراقبت میکنن اعصابشونو خیلی خورد میکنه ،مثلا تازگیا سکته کرده میخوان پوشک کنن نمیزاره جیغ و داد میکنه باید برم دستشویی بزور بلندش میکنن میبرن تا دسشویی افتاده بود توی دسشویی دوباره بردن حمام ،ب هیچ صراطی مستقیم نیست مغزش کپچیک شده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من دیگه نمیتونم تحملش کنم مامانم دوستانه و صادقانه بهش میگه فلان کارو نکن یا اینجوری درست نیست م ...

رهاش کنید بزاریدش بحال خودش ،بزارید کاریکه خودش تشخیص میده درسته رو انجام بده  مگه قراره چند سال دیگه زنده بمونه ، 

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
وای خدا بهشون صبر بده

ممنون عزیزم انشاالله،شما هم سخت نگیر سن ک بالا بره منطق هم کم میشه مادر شوهر خودم ۶۶سالشه دو سه ساله دیوونه شده علنأ باهام دشمنی میکنه و هیچی جلو دارش نیست منم گزاشتم ب حساب سنش ک داره بالا میره 

والا ۲۵ سالمه تحمل ادم غیر منطقی لجباز ندارم

اینکه یه نفر به خودش حق بده که بدش بیاد از شخصی که بخاطر سن و شرایط رفتارش عوض شده، رفتار منطقی هست؟

اینکه نخواد طرف رو ببینه فقط چون احساس میکنه طرف اخلاقش عوض شده؛ لجبازی نیست؟

اینکه نخواد حتی با طرف همکلام بشه؛ اسمش چیه؟ رفتار منطقی و عاقلانه و بدون لجبازی؟؟؟؟

والا شما که ادعات میشه خیلی منطقی هست و عاقلانه رفتار میکنی و لجباز نیستی؛ دقیقا داری نشون میده که برعکسی!

شما که در سنی هست که خوب و بد رو تشخیص میدی؛ شما که باید گذشت رو بلد باشی؛ باید صبر و تحمل رو بلد باشی، شما که باید احترام به مادربزرگ رو بلد باشی، شما که خودت میگی من اینطوری هستم من اونطوری هستم....‌ 

شما خودت لجبازانه ترین راه و بی منطق ترین راه که ندیدن و حرف نزدن هست رو میخوای انتخاب کنی

بعد انتظار داری که رفتار یه خانم مسن (که بخاطر سن و شرایطش عادیه) منطقی باشه؟؟؟؟

حالا با مادربزرگ حرف نزدی

چندسال دیگه با پدر و مادر خودت چه رفتاری خواهی داشت؟ با اونا هم حرف نخواهی زد؟؟

یعنی فکر میکنی پدر و مادرت و حتی خودت؛ به این مراحل نمیرسین؟؟؟

من کدکنارش نیستم راهم دوره ولی زنداییم و مامانم ازش مراقبت میکنن اعصابشونو خیلی خورد میکنه ،مثلا تاز ...

صندلی حمام سالمند واسشون بخرن

اون مدلی که وسط صندلی بازه و روی توالت فرنگی میره

هم میتونن سرویس ببرن هم حمام ؛ واسه مواقع ضروری که مجبورن؛ دیگه هم نمیفته

اینکه یه نفر به خودش حق بده که بدش بیاد از شخصی که بخاطر سن و شرایط رفتارش عوض شده، رفتار منطقی هست؟ ...

عزیزم شما درست میگی 

اما من بارها و بارها با مامان بزرگم درباره مسائل مختلف حرف زدم نه تنها من بابام و مامانمم حرف زدن یعنی ۳ نفر مختلف با سن های مختلف باهاش حرف زدن باز حرف خودشو میزنه و میگه من درست میگم! شما باشی عصبانی نمیشی؟ چرا اون فکر نمیکنه ما درست میگیم؟ اونم تازه سرکوچکترین و پیش پا افتاده ترین مسائل که بگم واقعا خنده داره وای به حال مسائل بزرگ و پیچیده

دیگه شما ببین اخرین بار انقدر لجبازی کرد و گفت حرف من درسته مامانم عصبانی شد و بابامم که کلا ول کرد 

پس یه ایرادی هست دیگه مشکل فقط من نیستم

عزیزم شما درست میگی اما من بارها و بارها با مامان بزرگم درباره مسائل مختلف حرف زدم نه تنها من بابام ...

حالا ماها هرچی میگیم طبیعیه نمیخوای باور کنی.

چرا فکر میکنی این شرایط فقط واسه شماست و ماها تجربشو نداریم؟

اگه قرار بود ندونیم و به قول شما عصبانی بشیم که انقدر همه بهت نمی‌گفتن این رفتارها عادیه

ماها هم دیدیم و در شرایط بودیم و هستیم که داریم اینجا نظر میدیم.

همین مامان و بابات که الان دارن به مادربزرگت ایراد میگیرین هم احتمال اینکه دقیقا در اون سن این اخلاقها رو داشته باشن هست

الان ندارن چون جوونترن