2777
2789
عنوان

بهداشت جنسی

169 بازدید | 3 پست

قبل ازدواح به نظرم آزمایش hpv hiv رو حتماا بدین

زگیل دهانی از راه بوسه منتقل میشه حواستون باشه که شریکتان رفتارای پر خطر نداشته باشه

واکسن گارداسیل رو حتما قبل روابطی که مطمئن نیستین از سیف بودنش بزنین

این بیماری ها در اثر سری مشترک لیزر و نشستن بلافاصله بعد نفر بعدی روی جایی مثل لبه استخر هم ممکنه منتقل بشه

در آخر پاکدامنی هم از خیلی از خطرات جلوگیری میکنه.

جدیدا خیلیا درگیر شدن گفتم تاپیک بزنم.

شمام اگه درباره بهداشت جنسی و تناسلی چیزی میدونین اضافه کنین

کلا ربطی به سیف بودن و نبودن روابط نداره، شما اچ پی وی رو بزنید

و راه های انتقال اچ پی وی از طریق لیزر و استخر و غیره احتمالش حدود صدم درصد هست، پس خیلی کمه، از رابطه منتقل میشه

و نهایتا شمام پاکدامن باشی شاید پارتنر بدی نصیبت شد پس خودتو سرزنش نکن

و دیت اولتون اصن توی آزمایشگاه باشه. هر کار میکنید بکنید ولی با مراقبت های بهداشتی

کاندوم‌ فراموش نشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کلا ربطی به سیف بودن و نبودن روابط نداره، شما اچ پی وی رو بزنیدو راه های انتقال اچ پی وی از طریق لیز ...

اره 

ولی دیدم بعضیا مثلا حتی سینگل بودن ولی یه بیماری اینچنینی گرفتن

تو بهداشت محیط و جامعه بهمون گفت اینجوری هم منتقل میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ولی دیدم بعضیا مثلا حتی سینگل بودن ولی یه بیماری اینچنینی گرفتنتو بهداشت محیط و جامعه بهمون گفت ...

آره ولی خب تو جامعه ما اعتراف به اینکه کسی که متاهل نیست، ارتباطات جنسی داره، سخته، پس ترجیح بر اینه که بگن از لیزر گرفتیم

مگه اینکه خیلی بدشانس باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی