2777
2789
عنوان

میخوام قبل از ازدواج یکم از جهیزیه رو بگیرم چیا بگیرم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 69 پست
من مهر ماه نامزد کردم هیچی از قبل نگرفتم تازه دارم شروع میکنم وسایل پذیرایی چینی یه دست برای مهمون ک ...

چه عالی،مبارکا باشه😍😍😍

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

من اگه بر می گشتم به قبل و حتی زمان مجردی اول خوب یه چندماه می گشتم ببینم چه سبک خونه و وسایلی دوس دارم،بعدش طبق اون برنامه ریزی می کردم و می خریدم

عزیزم یه نصیحت فقط وسایلی بخر که واقعا نیازته و زندگیتو برات بهتر می کنه به خاطر حرف مردم وچشم و هم چشمی هم سرمایه و هم جونتو در اینده فدا نکن

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مهر ماه نامزد کردم هیچی از قبل نگرفتم تازه دارم شروع میکنم وسایل پذیرایی چینی یه دست برای مهمون ک ...

کریستال الان کدوم مدلیا مد شدن؟

برا طلا دو دلم،ذوق دارم جهیزیه بگیرم😂🤦🏻‍♀️یکیم شنید طلا برا پس انداز بالای ۲سال خوبه

بابا به حرف بقیه گوش نکن اگه عروسیت نزدیکه جهازتو بگیر از طرفی طلا بگیری

دو روز دیگه وسایلتم گرون تر میشه 

سود طلاتو هیچی به هیچی میشه 

متاهل🩷🍃
😂😂خب مگه خاستگاری داری ک دوسش داری ؟خو ممکنه ازدواجت ب این زودی اوکی نشهبعد اونا از مد میرع

امسال که نه ولی ان شاءالله سال بعد اگه خدا بخواد🫠

یعنی لوازم برقیا هم از مد میوفتن؟

بابا به حرف بقیه گوش نکن اگه عروسیت نزدیکه جهازتو بگیر از طرفی طلا بگیریدو روز دیگه وسایلتم گرون تر ...

عروسیم نزدیک نیس ولی دقیقا از همین نگرانم بیشتر ضرر کنم چون لوازم برقیا هم افزایش قیمت دارن

من اگه بر می گشتم به قبل و حتی زمان مجردی اول خوب یه چندماه می گشتم ببینم چه سبک خونه و وسایلی دوس د ...

ایده ی خوبی بود ممنون😍

خودمم تو فکر همینم که فقط چیزایی که لازممه رو بگیرم امیدوارم خونواده ی طرف هم اینجوری اوکی باشن سختگیر نباشن

عروسیم نزدیک نیس ولی دقیقا از همین نگرانم بیشتر ضرر کنم چون لوازم برقیا هم افزایش قیمت دارن

من خودم بعد عید عروسیمه وسایلمو گرفتم فرستادم خونه مادرشوهرم اونا انباریشون نزدیک۱۵متره 

الان دیگه نگرانی ندارم پولم بیاد دستم راحت طلا میگیرم میزارم کنار

الان فقط وسایلتو بخر سعی کن آخر مدل بخری که از مد نره

متاهل🩷🍃
من خودم بعد عید عروسیمه وسایلمو گرفتم فرستادم خونه مادرشوهرم اونا انباریشون نزدیک۱۵متره الان دیگه نگ ...

مبارکت باشه😍❤️

طلای دست دوم میگیری یا سکه یا چی؟

مبارکت باشه😍❤️طلای دست دوم میگیری یا سکه یا چی؟

فداتشم عزیزم

طلا نو میخرم چون بعضیا طلاهاشونو بر اثر مشکلات مجبورن بفروشن و چشمشون دنباله طلاشونه هیچوقت دست دوم نخریدم حس میکنم خوب نیست انرژی اون فرد ممکنه رو زندگیم تاثیر بذاره

ولی خب تاالانم هرچی خریدم نفروختم گذاشتم برای آینده دور

متاهل🩷🍃
ایده ی خوبی بود ممنون😍خودمم تو فکر همینم که فقط چیزایی که لازممه رو بگیرم امیدوارم خونواده ی طرف هم ...

ببین اول همه اون چیزهایی بگیر که نبودنشون اذیت میکنه

ماشین لباسشویی دیشواشر 

قابلمه بشقاب قاشق لیوان پارچ

و البته راحتی و سلیقه ت مطرحه

کادو ممکنه ظروف پذیرایی لوستر قاب ظروف فانتزی و تزئینی بیارن 

اول کار برو مهم ها

هرچی برای راحتی خودته اول بگیر 

اون وقت شما تعیین کن داماد چی بگیره 

مثلا تی وی یخچال فریزر سرویس خواب و نشیمن 

کاراون راحتتره چون چندقلم راحت جمع میشه ولی جهاز با عروس کلی خرده ریزه داره

هرچی بگیری کمه

شما اولویت بندی کن اول اصلی ها رو بگیر