2777
2789
عنوان

لباس شب یلدای من و مامانم😅📸❤

| مشاهده متن کامل بحث + 15758 بازدید | 323 پست
وای از دست اینطور زنا که حتی تو مجازی هم دست از حسادت و غیبت و…بر نمیدارن همینا اگر یک انتقاد کوچیک ...

☹️☹️☹️

حس میکردم کم سنو سالن

داشتم رفتار خودم و آنالیز میکردم ببینم واقعا من پز دادم

ولی خدا شاهده من هیچوقت هدفم این نبوده

شاید من زیادی ساده ام و همه رو مثل خودم میدونم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

☹️☹️☹️حس میکردم کم سنو سالنداشتم رفتار خودم و آنالیز میکردم ببینم واقعا من پز دادمولی خدا شاهده من ه ...

من خیلی وقتت کاربر خاموشم خیلی از کاربرای قدیمی رو میشناسم که مثل شما بودن یکیش همین اوپرا که همیشه مورد ازار همین کاربرای بیمار میشن حتی یادمه یک شب یک کاربر به خودت داشت با افتخار میگفت که یک روز رو مود خودم نبودم اذیتت کردم تو هم با خنده جوابشو دادی که عاشق صداقتشی🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😖میدونی این ها رو گفتم که یادت بیارم همه ادما مثل شما نیستن بعضی ادما کمبودا و عقده ها و حال بدشون رو یکجا جمع میکنن و میان اینجا سر یک نفر عقده گشایی میکنن. نمیدونم واقعا کار درست چیه سکوت بی تفاوتی یا مقابل به مثل؟؟!!

شازده کوچولو:ادمای که تنهان کجا میرن؟روباه:تو خودشون…..

سلام مصی جون،

عزیزم خوبی؟

خوشحالم ک نرفتی😍

عزیزم لباست خیلی خیلی قشنگه ولی بنظرم برا جشت یلدات مناسب نیس،چون احتنالا تعداد معمون زیاده و لباس خاصی تنت کنی بهتر باشه

سلام معصومه نازنینم 

مدت زیادی بود که تاپیکاتو دنبال میکردم 

از فوت خاله ت تا روزای نبودنت بخاطر درس خوندن و....

تو تموم این ماجرا ها متوجه فخر فروشی از جانب تو نشدم 

و یه وقتایی خوندن تاپیکات باعث میشد یه تکونی به حالُ و احوالم بدم 

خوندن تجربیات بقیه 

دیدن خوشی مردم فقط مشوق خوش بود خود ادمه 

یه روزایی با خوندن یه سری تاپیکا به همه بی اعتماد میشم

یه سری تایپکا ترغیبم میکنه برای بیشتر زندگی کردن 

به هرحال امیدوارم شاد و سرزنده باشی 

اگر روزی بنا داشتی که از این سایت بری تگ کردنم خالی از لطف نیست 🌼♥️

( متعهد به فریبرز باغ بیشه  😎💍)                                            دوستِ عزیز این طبیعیه که یکسری از ادما از تو خوششون بیاد و یکسری بلعکس 🤷🏿‍♀️ سعی میکنم با خودم در رقابت باشم نه جهان پیرامون ❣"""-خدایا شکرت برا بارون برا اتیش برای خانواده برای سلامتی برای آسمون برای غروب و طلوع 💙برای کتابای خوب برای ادما پاک برای قلبای مهربون 🌼🫀                                    

مصی جانم حالا جدای از این بحث ها که پوچن درواقع 

یه سوالی دارم ازتون 

یکی از کاربرا پرسید منم فکرم درگیر شد 

شما روی پایین تنتون کار زیبایی کردین ؟

یا زیر لباس پروتز های هیپ دیپ میپوشین؟

چون یادمه قبلا میگفتین هیپ دیپ دارین

امکان نداره اصلاااا هیپ دیپ اونجوری پر بشه

مصی جانم حالا جدای از این بحث ها که پوچن درواقع یه سوالی دارم ازتون یکی از کاربرا پرسید منم فکرم درگ ...

عزیزم من هنوزم هیپ دیپ دارم ولی خیلی کمتر شده

هیپ دیپ هیچوقت پر نمیشه 

ولی وقتی عضلات باسن و ران تقویت شن کمتر به چشم میاد

مثل یه سوراخ یا چال میمونه

منم از زیر لباسم اون مقدارش معلومه ولی وقتی لباس میپوشم به چشم نمیاد

نه کار زیبایی کردم نه پروتز میپوشم

سالها دارم ورزش میکنم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
سلام معصومه نازنینم مدت زیادی بود که تاپیکاتو دنبال میکردم از فوت خاله ت تا روزای نبودنت بخاطر درس خ ...

کامنتتون واقعا باعث حال خوبم شد☹️🥺🥺🥺

سلام مصی جون،عزیزم خوبی؟خوشحالم ک نرفتی😍عزیزم لباست خیلی خیلی قشنگه ولی بنظرم برا جشت یلدات مناسب ن ...

مرسییی😘

مادر همسرم یه برادرشوهرم میان و جاریم

خیلی شلوغ نیست ولی بازم فکر کنم ببینم چی میشه

من خیلی وقتت کاربر خاموشم خیلی از کاربرای قدیمی رو میشناسم که مثل شما بودن یکیش همین اوپرا که همیشه ...

اپرای بنده خدا هر از گاهی تارگت یه عده میشه

که حتی طاقت ندارن ببینن یکی تو مجازی دوست داشتنیه

به نظرم سکوت و ندید گرفتن بهترین راهه

مصی یلدارو تاپیک میزنیااابگو چیاا وردن و اخرش چی پوشیدی

باشه حتما🤭

گفتم چیا میارن دیگه

حالا از جزئیات ببشتر میگم🤌🏻