2777
2789
عنوان

لباس شب یلدای من و مامانم😅📸❤

| مشاهده متن کامل بحث + 14005 بازدید | 320 پست
نه حسود نیستیاین یه حسیه کم و بیش تو وجود همه هستیه عده کنترل میکننیه عده نمیتونن و نتیجش میشه این ت ...

تو هم ب دلت نگیر،پیش میاد،

مصی من خودم دو سال بیشتره ک اینستاندارم چون خواه ناخواه یه حسی بهم میداد،یه جوری که زندگیم از چشمم میفتاد،

بعضی ها توانایی اینو دادن که تفاوت هارو راحت هضم کنن و اذیت نشن ولی من که میبینم ب اون حد نرسیدم ترجیح دادم خودمو تو شرایطش قرار ندم، بنظرم کسی هم که با تاپیک های نینی سایت یا شخص خاصی اذیت میشه بهتره پیگیری نکنه

راستی مصی امسال یلدا خونه خودمونیم چهار نفری،

ایده خاصی داری راهنماییم کنی،

من تو ذهنم هس جنگ شادی چیزی بود بریم یا رستوران موسیقی زنده،نشد شهربازی جایی و در نهایت اونم نشه خونمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه لطفا هیج وقت نرو .. میدونم ناراحت شدی از دست بعضی از حسودا و عقده اییا اینا خودشون عادت کردن ...

دقیقا منم عید امسال یه اتفاق ناگواری برام افتاد که نمیتونستم با کسی درمیون بذارم اما یه شب با مصی صحبت کردم کلی دلداریم داد و راهنماییم کرد 

هر وقت که یاد اون شب و حال بدم میوفتم و جوری که مصی حالمو خوب کرد فقط از خدا براش بهترینا رو میخوام چون قلب مهربونش لایق بهتریناس🥲❤️