2777
2789

حالا میگ مامانم گفته بریم یلدایی خرید

منم امروز آخریییین روز تعطیل این ماهم بود و به بعد از این شیفت دارم هرروز بعدشم باید اماده شم برا شب یلدا

جاست الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا پشیمونه؟ در موردش صحبت نکردین؟چی داره بهش فشار میاره؟

داداشش میخاست خونه بسازه دعوا گرفت ک راحت بره کمکشون

سر عقد یه سری حرفا جاریم راجبم زده بود و تو عقدداداشش پاپیچ داداشم شده بود سر همین رو برادرش خیلی حساس بودم دعوا زاه اندات ک بره کنکشون

جاست الان
میگ منم برم باهاشون خرید من هر چی بگم مطمئنم نمیخرن الانم وقت رفتت نیس شیفت دارم

نه دیگه ..وقتی میدونی تو هر چی میگی اونا نمیخرن رفتنت چه فایده داره.....اینا هم ی دلخوشیه.....کاش به حرفت گوش کنن و هر چی که دوست داری برات بخرن......وگرنه تا آخر عمر یادت میمونه....۲۱ سال پیش برای من نیاوردن چون باخانوادم دعوایی بودن...من الان ۴ تا بچه دارم.....ولی همیشه نزدیک یلدا یادم میاد که برای من چیزی نیاوردن،دلم میشکنه......یا برای ی عروسی شب یلدایی میبرن،من خودمو یادم میاد که برای من نیاوردن..ی لحظه خیلی ناراحت میشم...کلا یادم نمیره