2777
2789
عنوان

چرا بعضی از کاربرای اینجا پست آدم رو درست نمیخونن و نظر میدن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 44 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂😂واقعا پس اسمم به اخلاقم میخوره😂😂

اره قشنگه اسمت 

نه کلا ادم اینجا یه سری چیزا میبینه یا حرف هایی رو میخونه که عصبی میشه که این عصبانیت بیشتر به خاطر ناراحتیه 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

اره قشنگه اسمت نه کلا ادم اینجا یه سری چیزا میبینه یا حرف هایی رو میخونه که عصبی میشه که این عصبانیت ...

ببین من از یکی که واقعا دلخورم کرده و واقعا شیشه خرده داره و میشناسمش اینجا درددل میکنم.هجوووم طرفداری از اون شخص به سمت من شروع میشه

بدون اینکه خودشونو جای من بذارن

ببین من از یکی که واقعا دلخورم کرده و واقعا شیشه خرده داره و میشناسمش اینجا درددل میکنم.هجوووم طرفدا ...

خاک 

اهمیت نده ول کن گزارش بزن اگر اذیتت کردن والا 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

زدی ت خال😂

😂😂😂😂

ما همسایمونم فوضولههههههه

وای بخدا اصلا باهاش صمیمی نیستم یهو برگشت گفت واسه‌بچه دوم امشب اقدام‌کنین🫢🫢🫢🫢

دیگه حتی باهاش سلام علیک نمیکنم

به شوهرمم گفتم‌مدیونی سلام علیک کنی باهاشون.فوضول بیشعور

تاپیکی که راجع به تولد شوهرم بود رو بخونین چندتاشون هستنانقدرم بی ادبن

چشم شب میخونم 

چشم شب میخونم

خیلیم مهم نیستا.خودتو اذیت نکن

فقط خواستم ببینین چطوری حرف میزنن.من ادعای معصوم و بیگناه بودن ندارم.گاهی اخلاقم بسیاااار مزخرف میشه.ولی هرگز اینجا یهو حمله نمیکنم توهین کنم

بخدا مردم کم دارن فضولا رو باید با مشت کوبید ت دهنشون

آره والا

جالبه خودشون اجازه دخالت به احدی نمیدن

خواهرشوهر من در مورد همه چی سوال میکنه ولی خودش ازش سوال شخصی بپرسن خوشش نمیاد