2777
2789
عنوان

چرا بعضی از کاربرای اینجا پست آدم رو درست نمیخونن و نظر میدن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه که چیپ زد به دست و دهن مردم.اگه توهین نکنند. چه اشکال داره برات احترام قایل شدن و نظر دادن.

نه نظر دادن‌مشکلی نیستااااا

اشتباه برداشت نکن

طرف پست منو تو تاپیک یکی دیگه هول هولی خونده و راجع به یه‌تیکش حمله میکنه، عجیبه

نه کوتاه بودپست بود نه تاپیک

خب اگر اینطوری باشه حق با توئه ولی همه هم بد نیستن ادم حسابی هم هست 

جدی نگیر اینجا رو کلا 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

خب اگر اینطوری باشه حق با توئه ولی همه هم بد نیستن ادم حسابی هم هست جدی نگیر اینجا رو کلا

بخدا چند خط

طرف از خودش سناریو نوشته برام و جواب خودشم داده.

درصورتیکه متن رو درست نخونده بوده

بخدا چند خططرف از خودش سناریو نوشته برام و جواب خودشم داده.درصورتیکه متن رو درست نخونده بوده

انه جونم اروم بیا تا ده بشماریم 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 نفس عمیق بکش افرین یکی دیگه حالا یه اهنگ گوش بده 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

واقعا بعضیا فوضولنطلاتو فروختی؟چرا چاق شدی؟چرا لاغز شدی؟بچه دوم‌نمیخواین؟بچت چرا غذا نمیخوره؟و....🫠

واسه من ایناس 

نامزد نکردی؟

پ خاستگار نداری؟

نرفتی دانشگاه؟

پس تا کی میخوای پشت کنکور بمونی؟

زندگی پر از آدمای دروغگو است ک از دروغ متنفرن.🫧
واسه من ایناس نامزد نکردی؟پ خاستگار نداری؟نرفتی دانشگاه؟پس تا کی میخوای پشت کنکور بمونی؟

این رو هم داشتم قیلا

فوضولها تغییر نمیکنن، فقط از سوالی به سوال دیگر نقل مکان میکنن😂

😂😂😂😂آرومم فقط دلم‌میخواد اینجور کاربرا رو فحش بدم🤣

به خدا یاد سکانس انه شرلی و گیلبرت افتادم بهش گفت مو هویجی و ......دیگه خودت بهتر میدونی 

هر چی دایانا میگفت انه اروم باش اینم میگفت نه چطور جرات کرده من تا اخر عمر با این حرف نمی زنم