2777
2789

دوساله جدا شده قبل طلاقش یکسال خونه ما نیومد خونه مادرشوهر مم همینطور بعد ولی از وقتی جدا شده مثلا بچش ک زنگ نمیزنه ب مادرشوهرم یا خواهر شوهرم اونم حرف میزنه باهاشون یا عید امسال اومد دنبال بچش خونه مادرشوهرم بعد اومد داخل نشست کلی تعریف کرد بعد برا عروسی برادرش هم برا هممون کارت داد و حتی شب رفت خونه اون برادر شوهرم که ی شهر دیگس با بچش بعد منو دید گف می‌خوام یسر بچمو بیارم خونتون و فلان نیومد من میگم شاید منتظر منه اما من واقعا معذبم نمی‌دونم چکار کنم نمیتونم انگار پیامش بدم یا وقتی اومد خونم نمی‌دونم چکار باید کنم میترسم یک درصد باز بهم برگردن من بد بشم شایدم برنگردند نمیدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی با خانواده شوهر سابقت رفت وآمد داشتی؟

بله،برای اینکه از زمان آشنایی باهاشون تاالان که ۱۱ساله جداشدم ازگل نازکتربهم نگفتیم،اونامقصرنبودن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

نمیفهمم چرا بعضیا بعد جدایی  با خانواده ای که ازش فراری بودن صمیمی میشن 

این مورد زیاد دیدم 

بعضیا میگن بخاطر بچه ،قبول ندارم اون بچه پدر داره و اون میتونه بچشو خانه عمو و عمه و مادربزرگه ببره 

من جای شما باشم نه زنگ میزنم نه واکنشی ایشان از این خانواده رفته 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد