2777
2789
عنوان

کیا شوهرهاشون شهر دیگه کار میکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 40 پست
شرایطش هست ولی چون خانوادگی کار میکنن پدر شوهرم قبول نمیکنه و شوهرمم بدون اجازه ی پدرش آب هم نمیخوره ...

نرو منم نمیرم جایی من قبلا یک سال این طور کار کرد همش خونه خودم بودم جایی نمی رفتم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله خیلی دلتنگ میشم عزیزم باز خوبه نی نی سایت هست میشه چت کرد تایمی از روز و شب بگذره

واقعا شما سخت تر هست برات دلتنگی بده کاش شما هم میرفتین 

نرو منم نمیرم جایی من قبلا یک سال این طور کار کرد همش خونه خودم بودم جایی نمی رفتم

آخه خانواده ها حرف درست میکنن که یه زن جوون تنها می مونه تو خونه ، واکنش ها خیلی شدیده ، نوزاد هم دارم خرید خونه خیلی برام سخت شده 

من شوهرم کارش پروژه ای هست 

یبار خیلی خونه هست یه دفعه ام مثلا یه ماه نمیبینمش

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
آخه خانواده ها حرف درست میکنن که یه زن جوون تنها می مونه تو خونه ، واکنش ها خیلی شدیده ، نوزاد هم دا ...

منم نوزاد دارم اون دوتا بچه هام بزرگ هستن ولی خیلی سخته ادم خونه خودش راحت تره 

آخه خانواده ها حرف درست میکنن که یه زن جوون تنها می مونه تو خونه ، واکنش ها خیلی شدیده ، نوزاد هم دا ...

عادت کنی بری دیگه بعدا نمیتونی خونه خودت بمونی ها.منم شوهرم ۱ساله شغلش جوری شده که ۵روز ۵روز شیفتاش متغییره..الانم شیفت شبه ولی از همون اول عادت کردم خونه خودم بمونم.

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

دقیقاً اصلا دوری آدم را کلافه میکنهما هم انشالله سال جدید خدا بخواد مهاجرت میکنیم ولی تا اون زمان هر ...

انشاالله به سلامتی ودل خوش برین عزیزم