2777
2789
عنوان

بیاین از داستان من عبرت بگیرین

147 بازدید | 14 پست

یه نصیحت بکنم برای دخترا وفتی میرن دانشگاه مخصوصا یه شهر دیگه اینکه هر گزررررر با هیچ پسری رل نزنین.اصلا حرف نزنین نگاه هم نکنین چون از کمترین چیزی براتون حرف در میارن و به راحتی پشتشون حرف میزنن و تهمت میزنن.من ترم پیش با یه پسری دوست شدم و بهم خیانت کرد کات کردم خیلی دوسش داشتم این ترم حتی از دلتنگی زیاد بهش پیام دادم و خیلی غرورمو شکست.اینا بماند.توی خوابگاه پسرا،توی کلاس،سلف....هر کسی رو میبینه میره میگه با من بوده و چن تا مزخرف هم میزاره روش میگه من با این رفتم خونه خاله فلان کردم،دختره گشنه یه شامه همس میخواد تیغ بزنه و فلانه..وکلی حرفای زشت دیگه که من اینجا نمیتونم بگم چی گفته و همش دارم خودمو میزنم به بیخیالی که برام مهم نیست چه حرفی میزنه و شخصیت آدم به رفتارشه نه به حرفای بقیه.اما دارم اذیت میشم

🥺🥺🥺❤️‍🔥

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکایت کن ازش

تو فکر بودم برم حراست ولی هم ممکنه خودمو محکوم کنن هم دلیل محکم میخواد.یا باید تهدیدم کنه یا اذیتم کنه که برم همینجوری نمیشه.برم بگم پشتم غیبت کرده جدی نمیگیرن

یکی به من بگه اگر قرار نیست تو دانشگاه شوهر پیدا کنم پس کجا باید پیدا کنم ؟! 🥲

اصلا چجوری باید شوهر پیدا کرد؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

یکی به من بگه اگر قرار نیست تو دانشگاه شوهر پیدا کنم پس کجا باید پیدا کنم ؟! 🥲اصلا چجوری باید شوهر ...

دانشگاهو ول کن.مشتی آدم لاشی بیکار ریختن توش که سرگرمیشون فضولی و ری...دن به زندگی و آینده بقیشت 

پس اونایی ک دانشگاه پیدا کردن و ازدواجم کردن چی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
دانشگاهو ول کن.مشتی آدم لاشی بیکار ریختن توش که سرگرمیشون فضولی و ری...دن به زندگی و آینده بقیشت

اخه رشته و دانشگاه خوب که اینجوری نیست ...

مگه اینجوریه؟

والا من از یه پسری خارج از دانشگاه خوشم اومده اصلا نمیدونن چیکار کنم منو ببینه

پسر خیلی خوبیه از نظر خانواده هم تایید شده ولی مشکل اینه که اون باید منو ببینه و خوشش بیاد و پیشنهاد بده ...

و من هنور نتوستم باهاش رو به رو بشم و صحبت ‌کنم

اصلا سیاست ندارم و طنازی و عشوه هم بلد نیستم 😭🥲

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷