2777
2789
آخه شماها فکر میکنید هرکی مذهبی دوست نداشته باشه بی لیاقته. فلان اسم لیاقت میخواد. بیسار اسم لیاقت م ...

شما کامل نظرات رو بخون نه من نه هیچکس دیگه ای اصلا همچین حرفی نزدیم اون کاربر همش اسامی مذهبی رو مسخره میکنه ،جالبه دم از اصالت و انسانیت میزنه ! اصالت باید اول از همه در رفتار آدم باشه یکی دوست داره بذاره ابوالفضل یکی دوست داره بذاره آیسام سلیقه شونه نباید توهین کرد توهین از شعور پایین میاد وگرنه هر اسمی زیبایی خاص خودشو داره 

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
ممنون گلم همچنین دسته گلهای شما رو❤️❤️❤️

قربونت عزیزم ممنون 😘😘😘

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذر حضرت ابولفضل کردیم پسرمو

خدا برای هم حفظتون کنه عزیزم ❤ اسم قشنگیه 🌹

حال دنیا را چو پرسیدم من از فرزانه ای                  گفت یا باد است ، یا خواب است ، یا افسانه ای       گفتم آن ها را چه می گویی که دل بر او نهند            گفت یا مستند یا کورند یا دیوانه ای                      گفتم از احوال عمرم گو که بازم عمر چیست گفت یا برق است یا شمع است یا پروانه ای  گفتمش احوال جانم را پس از مردن  بگو؟  گفت یا باغ است یا نار است یا ویرانه ای
کوروش❤❤❤۳ ماه و نیم دیگه پسرم ب دنیا میاد

من اسم محمدمهدی و کوروش روخیلی دوست دارم😍البته مجردم و هنوز بچه ندارم😅، زایمان راحت و بیخطری داشته باشی عزیزم❤

تو زبون ترکی میراث حرف قشنگی نیست

ب زبون ترکی کاری ندارم من

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
😍🧡🧡🧡🧡

🌹🌹♥️♥️

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
هههه خندیدیم کووروش و کیومرث رو با عبدالله یکی میکنی 😒😒😒😒تو چه میفهمی از اسم خوب و بااصالت

وای اصالت از نحوه صحبت کردنتون مشخص شد

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40