2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن والا. برا من خیلی عادی و قشنگ

آخه میدونی

تو فامیل ما اسم همه پویا و پارسا و آرمان و رادوین و...

کلا اسم قدیمی نداریم

میگن آدم از هر چی بترسه سرش میاد اینه😂

یکی نیس به مامانش بگه آخه الان تو این دوره کی اسم بچه رو اکبر میذاره😭😭😭

ببین گلم بعضی اسمها تو فارسی تلفظش خوب نیس ابوالفضل کوثر رقیه و .... زیبا نیستن مخصوصا وقتی مخفف میش ...

بله عزیزم نباید مخفف بشه

متاسفانه فرهنگ پایین باعث میشه که اسمای به این بزرگی و بخوای مخفف کنی و زیباییشونو تحت تاثیر قرار بدی. ولی واقعا اطراف من هیچ کس و ندیدم رقیه یا ابوالفضل و مخفف کنه وخیلی عادی میگن .

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
بله عزیزم نباید مخفف بشهمتاسفانه فرهنگ پایین باعث میشه که اسمای به این بزرگی و بخوای مخفف کنی و زیبا ...

ببین جایی که ما هستیم میگن ابوالفض این بخاطر خود خانواده است ولی به پسر من میگن ابالفضل  چون خودمون از اول همینجوری صداش کردیم

آخه میدونیتو فامیل ما اسم همه پویا و پارسا و آرمان و رادوین و...کلا اسم قدیمی نداریممیگن آدم از هر چ ...

ماهم داریم  اکبر ۲۵ ساله این حدوداست. اینقدر ب خودش میرسه و یک بار ازاسمش شکایت نکرده. حساس شدی شاید. خیلی قشنگ . نمیدونم واقعا برا ما که ی اکبر داریم خیلییی عادیه.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
ببین جایی که ما هستیم میگن ابوالفض این بخاطر خود خانواده است ولی به پسر من میگن ابالفضل چون خودمون ...

بله دقیقا عزیزم همینطوره. نامدار باشه گل پسرت. خدا حفظش کنه

شما اهل کجایی که اینقد فرهنگتون پایینه اسم بقیه رو مسخره می‌کنند؟؟

شما بزار ابوالفضل کاظم فاضل کسی جلوتو نگرفته خواهر من بچه ی تو ، بچه ی من نیس که بخوام ناراحتش بشم ولی تزوخدا بعدش هی داستان نبافید 

حالا بگید مهدیار چطوری تلفظ میشه ؟؟

مَهدیار   واقعا قشنگه این اسم