یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ببین گلم بعضی اسمها تو فارسی تلفظش خوب نیس ابوالفضل کوثر رقیه و .... زیبا نیستن مخصوصا وقتی مخفف میش ...
بله عزیزم نباید مخفف بشه
متاسفانه فرهنگ پایین باعث میشه که اسمای به این بزرگی و بخوای مخفف کنی و زیباییشونو تحت تاثیر قرار بدی. ولی واقعا اطراف من هیچ کس و ندیدم رقیه یا ابوالفضل و مخفف کنه وخیلی عادی میگن .
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
آخه میدونیتو فامیل ما اسم همه پویا و پارسا و آرمان و رادوین و...کلا اسم قدیمی نداریممیگن آدم از هر چ ...
ماهم داریم اکبر ۲۵ ساله این حدوداست. اینقدر ب خودش میرسه و یک بار ازاسمش شکایت نکرده. حساس شدی شاید. خیلی قشنگ . نمیدونم واقعا برا ما که ی اکبر داریم خیلییی عادیه.
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️