2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به زن دوم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2558 بازدید | 219 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش دیدتون برام عجیبه۹۹ درصد خانومایی که دیدم دید شمارو ندارنخانوما معمولا دوست ندارن محبت شوهرشون ...

یه مرد با روح و روان سالم این کارو نمیکنه یه زنم با روح و روان سالم همچین چیزیو تحمل نمیکنه پس بیخیال این کاربر بشید 

😂😂😂

ممنخودم با حرف این کاربر به شخصه مغزم پوکید 😂😂😂🤦‍

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بله میتونن ولی یه سریا قبول ندارن میگن بچه خودمون اون خانومم میتونه جدا شه بره ولی بعضی از خانوما مش ...

من خودم هیچ جوره قبول ندارم

اون مرد اگه عاشق باشه این کارو نمیکنه

گلونی لری 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹

خب حالا پای دو نفر بریزه چی میشه مثلا

😐

چیزی نمیشه خب زنه هم بره دو تا شوهی کنه محبشو پای هردوشون بریزه

زنای الان که شاغل هم هستن از لحاظ مالی هم خیلیاشون تواناییشو دارن

یعنی چی این حرفا

پس تعهد و وجدان چی میشه؟ یعنی مرد از هرکی خوشش اومد بره باهاش ازدواج کنه و ۴ تا زن بگیره؟ خب هرکی بخواد این کارو بکنه سنگ رو سنگ بند نمیشه

ادمایی قوی هستن که بتونن با تنوع طلبی مبارزه کنن نه کسی که دو تا زن بگیره

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نمیدونه اونیکه زن دوم شده قبلش با هزارتا مرد گشته اخر اومده مخ یه مرد خل رو زده😂😂😂

دقیقا بعضیا چقدر دلشون خوشه 🤣🤣

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

آره الانم گزارش زدن😂چرا دفاع از گی ها آزاده ما دو کلمه میگیم چند همسری میشه کیک . اینم ی نظره چطور ...

لطفا تاپیک منو به حاشیه نکشونید و باعث ترکیدنش نشید 

من از اونایی نظرم میخوام که مخالف چن همسرین با موافقا کاری ندارم 

نمیدونم اینا از کدوم سیاره اومدن 🤣

اامکان نداره ی خانوم باشه حتما مرد هس 

چون مردا از خودشون انقد دفاع میکنن 😂😂😂😂