2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به زن دوم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 216 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میخورنت

مارو چی فرض کردی؟!آشغال خور؟!

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

نه نیست . اتفاقا اگر همسر من عرضه ی همچین کاری رو داشته باشه عمیقا خوشحال میشم به اون سطح رسیده که ب ...

راستش دیدتون برام عجیبه

۹۹ درصد خانومایی که دیدم دید شمارو ندارن

خانوما معمولا دوست ندارن محبت شوهرشون تقسیم شه و ...

من شخصا اصلا نمیتونم کنار بیام با این موضوع و حتما طلاق میگیرم اگه همچین شرایطی داشته باشم خدای نکرده.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اره خوشم میاد ن من زن دوم نیستم ولی زن دوم شدن هزار بار شرف داره ب اینکه سال ب سال پارتنر عوض کنی . ...

انشالله ۳تا هووی خوشگل شوهرت برات بیاره که حسابی خوشت بیاد 

منم مخالف بی بندباری و عوض کردن پارتنرم

اما شما داری دوتا موصوع بی ربط رو بهم ربط میدی 

بعدم بعید نیس یه پسر بچه بیکار یا حتی یه زن بی دغدغه ی علاف باشی که همچین کامنتایی میذاری 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بحث مخارج به کنارالان آقایون تو زندگی مشترک نمیتونن نیاز های عاطفی یک زنو برطرف کنن چه برسه دوتا زن ...

اصلا نیاز و بیخیال 

اینکه پز میدن منو متعجب میکنه 

به نیاز خانوماشون فک نکنن جهنم به منافع خودشون فک کنن 

سر پیری دیگه خونه درست و حسابی ندارن کسی براشون احترام قائل نیست و .کلی مسائل دیگه انقدر ببخشید اسکلن‌اصلا به این چیزا فک‌نمیکنن فقط بلدن پز بدن

چرا دری وری میگید گلم قرار نیست بپذیرید ولی خب محض جواب دادن ب شما میگم هیچ ربطی به حیوان بودن نداره ...

اره عقل تو درسته که دوست داری شوهرت یه زن دیگه داشته باشه از اون هزارتا بیماری جنسی بگیره بیاره به تو هم بده 😂😂😂😂😂😂😂

دور و اطراف شمام هست خبر نداری

همینکه شما از دور و اطرلف خودت و ما خبر داری کافیه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...