2777
2789

تو رو خدا استرس ندین بهم.بحد کافی استرس دارم 

فقط بگین چ غلطی بکنم؟

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

کد رهگیری نداری؟

توضیح بده خب

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

از کجا؟چی خریدی؟

نگران نباش میاد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی وخ بود میخواستم سرویس پذیرایی بخرم .همش از این سایت ب اون سایت

تو باسلام یکی دیدم ی مقدار گرون بود.

فروشنده بهم گفت بریم ایتا یا روبیکا اینجا سایت۱۵ در صد برای خودش برمیدارن برای همین گرون در میاد واست

رفتیم ایتا.بهمون قیمت مورد نظرم توافق کردیم انتقال وجه کردم روز چهارشنبه..اومد گفت چند شنبه تهران آلودگی هوا ..گفتم باشه 

مونده برای شنبه 

پیگیر شدم گفت بعدازظهر تیپاکس میاد میفرستم 

گفتم کد رهگیری بفرست برام 

دیگه جواب نیومد 

الآنم پیگیر شدم چی شد

انگار ن انگار 

تا پول انتقال نداده بودم همش تو نت بود

الان دوروزه ک‌نیست 

نمی‌دونم چ غلطی بکنم 

خیلی استرس دارم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
از کجا؟چی خریدی؟نگران نباش میاد

کالای باسلام بود

تو شخصی صحبت کردیم 

اگه سایت بود دیگه نگران نمی‌شدم اینقدر

خیلی وخ بود میخواستم سرویس پذیرایی بخرم .همش از این سایت ب اون سایت تو باسلام یکی دیدم ی مقدار گرون ...

چون بردتت ایتا

جای شک داره

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

خیلی وخ بود میخواستم سرویس پذیرایی بخرم .همش از این سایت ب اون سایت تو باسلام یکی دیدم ی مقدار گرون ...

اشتباه کردی یعنی چی یاد گرفتن حرام خوردنو 

از با سلام مشتری میگیرن بعد میرن جای دیگه که به سایت پول ندن

متاسفانه شما هم شریک این کار غلط شدید

امیدوارم برات بفرسته ولی بدون اشتباه بدی کردی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چون بردتت ایتاجای شک داره

والا صحبت می‌کنه خیلی با ادب و محترمانه ج میده 

اما خب کد رهگیری نمیده امروز دوروزه شده 

ی جای کار مشکل داره 

نمی‌دونم چ‌کنم

اگه نفرستع؟ 😰😰😰😰

تازه همسرم خبر ندارع 

اونقد ک چیز خواستم بگیرم سرش بحث و بگو‌مگو داشتیم دیگه میخواستم بدون اطلاعش بخرم 

اینم از خریدم

خاک تو سرم

اشتباه کردی یعنی چی یاد گرفتن حرام خوردنو از با سلام مشتری میگیرن بعد میرن جای دیگه که به سایت پول ن ...

دیگه دفعه اول و اخرم شد 

ی عالمه نذر و نماز و.....کردم 

از استرس خواب و خوراک ندارم