2777
2789
ینی سه تا بد نیست؟

اولا اگر شرایط مالی نداری بله بقیه بد نگاه میکنن خوذمم ببینم یکی چندتا بچه اورده ولی حداقل هارو نمیتونه بهشون بده میگم چه مادر ظالم و خودخواهی

خودمم شرایط مالی دارم ولی تک فرزندی رو ترجیح دادم توی این وضع جامعه بنظرم یدونه برام کافی بود

اگه اعصابشو داری به هیچی دیگه فکر نکن بچه سوم که هیچ چهارم پنجمتم بیار من خودم مادرم و با چشمام دیدم ...

دقیقا از وقتی سومی اومده هعی پشت هم  همچی اوکی میشه مخصوصا مالی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان هرکی منو میبینه میگه بهترین کارو کردی من سومیم ناخواسته شد و سقط نشد من اصلا هیچ جای زندگیم ب ب ...

خدا برات نگه داره من دومیم خداخواسته بود و هرکار کردم سقط شه نشد میخاستم برم پیش یکی سقط کنم همسرم مخالفت کرد و خداروشکر مانعم شد الان ۱۸ ماهشه بقدری برام عزیزه هروقت میبینمش اول شکر خدارو میکنم بعد طلب مغفرت و توبه بابت نیت گناهی که میخاستم انجام بدم مطمئنم اگه روزی خدانکرده مرتکبش میشدم آه طفل معصومم زندگیمو میسوزوند 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
اگه اعصابشو داری به هیچی دیگه فکر نکن بچه سوم که هیچ چهارم پنجمتم بیار من خودم مادرم و با چشمام دیدم ...

ولی من دیدم طرف 3 تا داشت دندون بچه تو دهنش داغون شده بود پول نداشت درست کنه لباس های بقیه بچه ها رو میگرفت تن بچه هاش میکرد 5 نفری توی 45 متر خونه اجاره ای که پول پیشش رو یه خیر داده بود زندگی میکردن

خدا برات نگه داره من دومیم خداخواسته بود و هرکار کردم سقط شه نشد میخاستم برم پیش یکی سقط کنم همسرم م ...

منم دقیقا همین فکرو میکنم ولی دیگه میخوام لوله هامو ببندم که مجبور ب سقط نشم 

دقیقا از وقتی سومی اومده هعی پشت هم همچی اوکی میشه مخصوصا مالی

خداروشکر کن گلم 

خدا دوست داشته به واسطه بنده کوچیکش به تو و همسر و اون دوتا بچه دیگت روزی بیشتر میرسونه 

هیچوقت به اینکه چرا سه تا دارمم فکر نکن من دوستم ۵تا داره مستاجرن همسرش شغل ثابتم نداره انقد زندگی شیرین و سراسر عشقی دارن که بیا و ببین

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
ولی من دیدم طرف 3 تا داشت دندون بچه تو دهنش داغون شده بود پول نداشت درست کنه لباس های بقیه بچه ها رو ...

بله منم اینجور دیدم ولی قبول کنیم که ما ظاهر زندگیشونو میبینیم 

اینکه تلاش نکنیم و بگیم به واسطه بچه روزی میرسه اشتباهه من منظورم پولیه که بازحمت درمیاری وقتی بچه داشته باشی اون پول خیلی پربرکت میشه خیلی از اتفاقای ناگوار از بغل گوشت رد میشه و واقعا میرسی به این قضیه که خدا به بچهام رحم کرد 

ضمنا ملاک حال الان نیس خیلیا با فقر بزرگ میشن ولی چنان مقام و منزلتی میگیرن که نگو ...نمونه ش شهید رئیسی مستندشو ببینید که از بچگیش میگن بعد تا ریاست جمهوری هم رسیدن

چه انرژی مثبتی شما♥️♥️♥️

فدات گلم

انقد آدمایی هستن که توحسرت یه نگاه بچه موندن،

انقد آدمایی هستن که اومدن بچه رو سقط کنن سقط نشد ولی به واسطه اون کارها که برا سقط انجام داد بچه شون ناقص و مشکل دار دنیا اومد😔😔