2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اگه وضع مالیم عالیه عالی بود

با تعیین جنسیت دوتا دختر دیگه میاوردم البته از رحم اجاره ای استفاده میکردم

بعد هم حتما بعد به دنیا آمدنشون در کنار خودم از پرستار کمک میگرفتم

و تربیتشون هم مثل همین دوتا بچه هام پیش میرفتم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مثلا یکی ازبیرون بگه فلانی فقط زاییدن بلده تو خانواده ای که همشون تک بچه یانهایتا دوبچن

برات مهم نباشه مگه میخای بهشون نرسی یا روانشون بهم بریزی بچه سالم و خوش پوش ارزوی همه هست هزکی هم بگه ن و فلان حسادت میکنه

تو‌ فامیل ما همه ۲ بچه دارن یا یکی.

فقط دونفر بچه سومی رو‌ناخواسته باردار شدن

حالا اون‌ بچه سومی ها اوتقدررر شیرینن کل فامیل دوسشون دارن این وروجک هارو😂😍

نه بابا چه ضعفی وقتی شرایط اکیه 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

۳تا دارم همه هم مسخره کردن برام مهم نبود همونا ک مسخره کردن چندتاشون گفتن میخایم ۳ می بیاریم نمیدونم ...

الان هرکی منو میبینه میگه بهترین کارو کردی من سومیم ناخواسته شد و سقط نشد من اصلا هیچ جای زندگیم ب بچه سوم فکر نمیکردم یکیم داشت میگفت چقدر سخته بنده خدا چیکار میکنه 

اگه اعصابشو داری به هیچی دیگه فکر نکن بچه سوم که هیچ چهارم پنجمتم بیار من خودم مادرم و با چشمام دیدم با گوشت و پوست و استخونم به این آیه قرآن رسیدم که خداست روزی بنده هاشو میده...

با اومدن هر بچه طوری زندگیمون خوب شد که خودمون به قضیه هر بچه روزیشو باخودش میاره رسیدیم در حالیکه همسرم از همون اول کارمند بود و همچنان هست یعنی تغییری توشغلش ایجاد نشده ولی انگار از غیب برات میاد فکر روزیشو نکن که یه وقت خدانکرده خدا قهرش نگیره همینکه اعصابشو داشته باشی که وقتی آوردی باهاش وقت بگذرونی کافیه

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
برات مهم نباشه مگه میخای بهشون نرسی یا روانشون بهم بریزی بچه سالم و خوش پوش ارزوی همه هست هزکی هم بگ ...

اتفاقا بچه هام هم خوش پوشن هم خوشگل ن تنها فامیل حتی غریبه هم بیرون میبنتشون کلی قربون صدقشون میرن یا میگن بهشون عروسک 😂

الان هرکی منو میبینه میگه بهترین کارو کردی من سومیم ناخواسته شد و سقط نشد من اصلا هیچ جای زندگیم ب ب ...

منم سومی خداخواسته بود البته میخاستم بیارم ولی چندسال بعد خیلیییی مسخره کردن خیلیییییی بعضی وقتها بهم میرختم از مسخره کردناشون اما حالا دیگه مسخره کنن مهم نیست با لحن با اعتناد ب نفس میگم ۴ومی هم میارم ک خفه بشن دیگه