2777
2789
عنوان

طلسم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 156 پست
خالت گفت طلسم کردم ؟ چیزی که دن کرده چی بوده ؟ مربوط به چند سال پیشه ؟

تاپیک مختصر از زندگیم رو  رو بخون متوجه میشی چی سرم اورده🥲

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
همش دروغه حتی خدام کمکت نمیکنه حتی باتوکل مطمئنم

توام که هم درد منی 🥲قشنگ میفهمم چی میگی با پوست وخونم درک میکنم

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوصلم نمیشه همینجا سوالامو جواب بده

ماجرای من اینه برمیگرده به ۵ ۶ سال پیش که من بچه بودم و حدود ۱۴ ساله که با پسر خالم خیلی خوب بودم برام گاهی شکلات وتنقلات میخرید من تو فاز بچگی بودم و تو درس هام کمکم میکرد خونمون میومدن خونشون میرفتیم و.. کلا اون موقع پسرش ۱۰ سال از من بزرگتر بود ولی خالم میترسه که حالا پسرش رو من نظری داشته باشه و طلسم میگیره برا من و..بدبختی های من از همونجا شروع میشه و زندگی پراز بدبختی وبیچارگی وبیماری رو تو سن کم متحمل میشم تا الان...پسرش دوسال بعد ب زور زن داد ولی بعد مدتها اومد به مامانم ماجرارو گفت و طلب بخشش کرد چون عذاب وجدان داشت وگفت از یه فرد یه ودی طلسم گرفته برا من واون فرد مرده که باطل بشه و خودمونم هرچی گشتیم نتونسیم باطل کنیم🥲

ماجرای من اینه برمیگرده به ۵ ۶ سال پیش که من بچه بودم و حدود ۱۴ ساله که با پسر خالم خیلی خوب بودم بر ...

به خالت بگو بره هرچی خاک کرده رو دربیاره اونم تازه ممکنه واسش تبعات داشته باشه

لایک نکنید .توروخدا 
به خالت بگو بره هرچی خاک کرده رو دربیاره اونم تازه ممکنه واسش تبعات داشته باشه

بهش گفتیم گفت یادم نمیاد دقیقا کجا خاک کردم گفت تو کوه خاک کردم 🥲گفت همراه سر گاو و..خاک کردم😔

همین که میدونی کیه یعنی یک امیدی هست

چجور امیدی عزیزم؟اینک میدونم کار خاله نامردم هست بیماری هایی که یه شبه گرفتار شدم خوب میشن؟درد ومشکلاتم حل میشه؟نه بخدا😭

بهش گفتیم گفت یادم نمیاد دقیقا کجا خاک کردم گفت تو کوه خاک کردم 🥲گفت همراه سر گاو و..خاک کردم😔

وای بره همه جاشو بکنه تاپیدا بشه .شماکه جاشو میدونین همون اطراف رو بکنید دیگه البته بگم معلوم نیست برای اونی که بیرونش میاره بد باشه یانه .

لایک نکنید .توروخدا 
چجور امیدی عزیزم؟اینک میدونم کار خاله نامردم هست بیماری هایی که یه شبه گرفتار شدم خوب میشن؟درد ومشکل ...

باطل کنی همش می‌ره همون لحظه 

مهناز درد انگشتان نمی‌تونستم چیزی بنویسم همش انگار تو استخوانم درد می لولید

توام که هم درد منی 🥲قشنگ میفهمم چی میگی با پوست وخونم درک میکنم

منتظر بودم یکی بیاد چیزی بگه ولی ده سال صبر کردم فقط گفتم خدا نرفتم پیش رمال و توکل کردم کار بدیم انجام ندادم و تا حالا بد نکردم ب کسی قبل ده سال کار داشتم در امد داشتم بعد طلسم شدنم تو خونه قفل شدم اصن کار برام جور نمیشه حتی بزور دیگه از چشم خونوادم افتادم هیچ ارزشی ندارم براشون این نتیجه صبر و اعتماد و توکلم بود ۶۰باررفتم امام زاده صالح هیچی هیچی نه زشتم نه چیزی همه دوستام تعجب میکنن میرم کاره جور شه بهترین کارم بوده خودم گفتم نه بعدا عین چی پشیمون میشم یا طرف اصن نمیبینه ،یبار رفتم مصاحبه طرف اصرار که شما با ما اول مصاحبه کردین پس باما قرار داد ببندین روز بعد شریکش اومد گفت الا و لله نه ،طرف مونده بود تو شوک میگفت این اصن نمیاد دخالت نمیکنه مهم نیس براش نمیدونم چرا شریکم اینجوری کرد،وقتی میرم مصاحبه یا تصادف میشه یا وشیم میشکنه یا دعوا میشه یه چیزی میشه نرم این فقط کار بودا زندگی و بختمو که دیگه نگم برات تو همچی قفلم فقط کارم گریه اس و فکر خودکشی 

وای بره همه جاشو بکنه تاپیدا بشه .شماکه جاشو میدونین همون اطراف رو بکنید دیگه البته بگم معلوم نیست ب ...

ساده ای عزیزم؟اون نامرد که اینکارو کرد بنظرت وجدان داشت که الان بره بخاطر من همه جای کوه رو بکنه🥲تو کوه انقدر وسیعه اصلا ادم سردرگم میشه دوسه بار رفتیم بی فایدست 

منتظر بودم یکی بیاد چیزی بگه ولی ده سال صبر کردم فقط گفتم خدا نرفتم پیش رمال و توکل کردم کار بدیم ان ...

دقیقا عین منی خود من دقیقا..کل مشکلاتی که برات پیش اومده برا منم دقیقا بوده خیلی جالبه که همه چیزای ک گفتی مشترک بود برامون..منم چندین بار امام زاده صالح رفتم ..من شیرازی ام شما کجایی ؟🥲