2777
2789
عنوان

طلسم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 156 پست
والا زیادن مخصوصا توی قشم باید پرسجو کنی کدومشون کارش خوبه کلیپاش توی اینترنت هست ولی خب پول زیاد می ...

یا خدا

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه حست راجب منو بگی و به اونی که تو فکرمه میرسم یا نه اسمم مرضیه

اره

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
چنذ سالیه میگن ماما زار و بابا زار نرو همه این راه هارو من رفتم تهش هیچی باطل نکرد جز اون سفره که به ...

مرسی عزیزم اره اون سفره رو کاش بیشتر برام توضیح بدی بدونم چی به چیه..منک همه راه هارو رفتم اینم برم🥲

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
[QUOTE=364412043]مرسی عزیزم اره اون سفره رو کاش بیشتر برام توضیح بدی بدونم چی به چیه..منک همه راه ها ...

بزنم اینترنت میاره؟

بزنم اینترنت میاره؟

نمیدونم ولی یه قوانین و اعمال خاصی داره سفره ش  من وقتی عکس صورت پاره اون عروسکع  که برام دفن کرده بودن رو دید م که مو نداشت  

و افتاد یادم که من چهار ماهه موهام شده یک پنجم واقعا بهش ایمان آوردم 

نمیدونم ولی یه قوانین و اعمال خاصی داره سفره ش من وقتی عکس صورت پاره اون عروسکع که برام دفن کرده ب ...

خودتون انجام دادین یا کسی؟🥲

براب خودم رفتم انجام دادم ولی توصیه میکنم حضوری نری چون تا مدت ها ذهنت در گیره. همین از دور انجام بد ...

شماره کسیکه برات انجام داده رو دارین؟🥲