2777
2789
عنوان

طلسم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 153 پست
زن ها نمیتونن باطل کنن تو قرآن گفته شده ساحره هستن در ضمن شما همه جا داری تبلیغ میکنی چن جا دیدم نوش ...

خودمم تو تاپیک هاش دیدم 😔

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم نمیکنم موکلم

میشه درخواستمو قبول کنی🧡

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

شنیدم شیراز دعا نویسای خوبی داره میتونن واست باطل کنن

چندین جا رفتم ولی میگن طلسمت یهودیه دست ما نیس😭

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
@نی نی یار

شاگرد زرنگ کلاس😑

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

سفره میندازن آب حنا میزارن اون دعا میوفته تو اون آب وحنا هرکجا که دفن شده باشه

واقعا میشه؟🥺

یه باطل سحر میدونم که بدترین نوع سحرها هم باطل میکنه

فکر کنم هزینه بردار هست

البته من انجام نمیدم خودتم میتونی انجامش بدی

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اره مثل سید کنجی

شماره دارین ازش ادرس یا چیزی؟🥺

یه سفر مشهد برین و بعدشم از یه جای معتبر حرز امام جواد بخرین

شهریور رفتم و حرز هم خریدم بخدا همه کار کردم همه کار😭