2777
2789
عنوان

مستاجر جدید پول رهن خونه رو مستقیم واریز کرده برای مستاجر قبلیمون

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 56 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه مستاجرا خودبه خود پولو میزنن به حساب هم؟

همون اول نباید قبول نکردین کلید نمیدادین

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بگو اگر مستاجر قبلی از ما پول رهنو بخواد و زیر بار نره که پولی گرفتن شما جوابگو هستید؟

اونجا خودشو زده بود به موش مردگی که اشتباه کروم

ولی الان اجاره رو نصفه میده میگه هی فلان چیز خرابه... میگم خب اگه پول بهم میدادی درستش میکردم

یهو گفت میرم ازت شکایت میکنم!!!

اونجا خودشو زده بود به موش مردگی که اشتباه کرومولی الان اجاره رو نصفه میده میگه هی فلان چیز خرابه... ...

اسی از چی می‌ترسی خب بزار شکایت کنه حتی اینجا املاکی هم سهل انگاری کرده .اگه برنامه آقای قاضی واقعی باشه کاملا حق با شماست شما هم می‌تونستین کلید ندین

اسی از چی می‌ترسی خب بزار شکایت کنه حتی اینجا املاکی هم سهل انگاری کرده .اگه برنامه آقای قاضی واقعی ...

مرررسی گلم خیالم راحت شد خدا خیرت بده 😕

با هر کی خوبی کنی آخرش این میشه

شکایت که نمیکنه چون میدونه حق با شماست، احتمالا تحت فشارن یه حرفی زده، درسته اشتباه بزرگی کردن ولی اگه میشه شماهم چشم پوشی کنید و تعمیراتی اگر داره خونه به نظرم درراه خدا تعمیر کنید

مرررسی گلم خیالم راحت شد خدا خیرت بده 😕با هر کی خوبی کنی آخرش این میشه

نه عزیزم نترس .فقط با این قرار نوشتین که چه چیزایی رو سالم تحویل دادین .7نفر خدایی خیلی زیاده امیدوارم شاغل باشن که هم خونتون سالم بمونه هم همسایه ها در امان باشد

عزیزم خودت تنهایی جلو رفتی سواستفاده میکنن و الان هم مشخصه کمی دلهره و نگرانی دارین اینطور باشه دستتون رو خوندن و تا آخر بازی میدن . بخاطر اون عزیزم کمی باید جسور باشید . شکایت بکنن وقت آدم تلف میشه ، اعدام که نمیخان بکنن. میری ادعای فسخ قرارداد فوقش میزنی و هم میگی اینا پولی به حساب من نزدن و....به هر حال ، تو مبایعه نامه امضا کردن سالم  خونه روتحویل گرفتن و....آب و برق و گاز مستاجر قبلی صفر کرد و بهتون قبض رو داده ؟؟ 

عزیزم خودت تنهایی جلو رفتی سواستفاده میکنن و الان هم مشخصه کمی دلهره و نگرانی دارین اینطور باشه دستت ...

آره گلم قبضا رو صفر کردن 

البته پدرم خدا خیرش بده پشتمه الانم رفت باهاشون بحرفه .. از روز اول تو بنگاه حس کردم اینا مشکوکن انقدر مظلوم نمایی کردن گفتن ما تعدادمون زیاده ۷ نفریم سگم داریم هیچکس خونه نمیده بهمون من گفتم باشه بیایید بشینید.. 

هم پول رهنمو داون به یکی دیگه هم اجارشون رو نمیدن

پیام نوشتم سلام عزیزم اجاره رو کم دادین

حتی به پیامم جواب سلام نداد فقط نوشت آره

سال دیگه زودتر بیاد و اینا رو بیرون کنیم دیگه 😕

آره گلم قبضا رو صفر کردن البته پدرم خدا خیرش بده پشتمه الانم رفت باهاشون بحرفه .. از روز اول تو بنگا ...

خدارو شکر ، حالا پدرتون قدم جلو گذاشته. ولی خوب به بنگاه هم پول دادین که مبایعه نوشته دلیل نمیشه اونم از سرش وا می‌کنه که خودتون همدیگرو تو دیوار پیدا کردید بهش بگید هر کجا همدیگرو پیدا کردیم حتی تو کوچه تو بقالی یا...مبایعه اینجا نوشته شده و موظف هستین تو این مورد پادر میونی بکنید هر چند بیشتر بنگاه ها ، تا زمونی جوابت رو میدن که پول بهشون ندادید ، دادید روز بعدش میگن به ما ربط نداره و بهونه های بنی اسرائیلی. مستاجر جدید اجاره هاشو  بگید سر وقت باشه و  بخاین بگین فیش واریزی هارو بهتون ارسال بکنه . کاشکی یه چک تخلیه هم ازش می‌گرفتین . شر باشن از خونه در اوردنشون سخت میشه.

آره گلم قبضا رو صفر کردن البته پدرم خدا خیرش بده پشتمه الانم رفت باهاشون بحرفه .. از روز اول تو بنگا ...

این طور آدما که متاسفانه به پست شما هم خورده ، بسیار بی ادب و پررو تشریف دارن . واسه خاطر اون ، حتما سال بعد ، بگو پاشن حالا حتما  تو قولنامه نوشتین که یه دو ماه قبل ، باید اطلاع بدین به همدیگه .سال بعد بگو فامیلامون ازدواج کرده مثلا خواهری ، دختر خاله یا..میخان بیان بشینن یا بهش بگو خونه رو خودمون لازم داریم درفکر جای دیگه باشین ولی یه ماه ،دوماه اینا زودتر اطلاع بده که تو فکر خونه ی دیگه باشن.