2777
2789
عنوان

مستاجر جدید پول رهن خونه رو مستقیم واریز کرده برای مستاجر قبلیمون

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 56 پست
زیر بار نمیره اجارمونم نصفشو داده بقیشم میگه نمیدم میگم خب نمیدی پاشو میگه میرم ازت شکایت میکنم

چ پررو هستن مردم بگو اصلا تو پیشنک بودی پول دادی اون قانونا شما مالکی باید میداد به شما

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا خیلی پروو هستن . ۷ نفر آدمن هیچکس بهشون خونه نمیداد بخاطر جمعیتشون 😕

افغانی ان؟ 

بگو شما به حساب ما پولی نریختین .پاشید 

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بنگاه نرفتین؟ چه سندی داره که پول رهن داده؟!مستاجر قبلی رو چرا میشناخته با اون بنگاه که قرارداد بستی ...

چرا بنگاه رفتیم بنگاهی هی میگه شما خودتون از دیوار همدیگه رو پیدا کردید هی میخواد بگه به ما ربطی نداره

عکس و سندش رو ارسال کرده بود برای ما

ولی مستقیم زده بوده به مستاجر قبلی