2777
2789

بچه ها من خیلی لاغرم. با دوتا بچه  هنوز 45کیلو ام 😩تو مجردی دکتر تغذیه رفتم چاق نشدم.  ی مدت جوانه گندم خوردم. قرص مخمر ویتامین e. ی  مدت سیپرو .  ولی خب زیاد نمیخوردم شاید هر کدومو ی هفته میخوردم ول میکردم.  اصلا وزن نگرفتم تا الان.  

چند ماهه ب همسرم گفتم یچی بخر تروخدا تا عید یکم چاق شم.  از سایت پیدا کرده میگ امریکاییه چیز بدی ننوشتن.  سفارش داده برام. چن روز دگ میاد.  

میخام ببینم کسی خورده نتیجه دیدین. عوارضی نداشته؟ 

امروز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص ویتامین مکمل غذایی بخر اشتها رو زیاد میکنن .به زورم شده اوایل یکم غذا خوردنتو افزایش بده بعدا معده ات عادت میکنه زیاد میخوری .چون معده ات کوچیکه میل به غذا پیدا نمیکنی .باید ببینی با چی رو وزنت بیشتر اثر داره شیرینیجات یا کربوهیدرات اونو بیشتر استفاده کنی

جی فست عوارض داره نخور کلا قرص و پودر عوارض دارهبعد یک مدت کبد از کار میندازه

حی فست اکستریم. نوشته هیچ عوارضی نداره ک. امریکاییه. نمیدونم والا چ کنم. همه چی عوارض داره

قرص ویتامین مکمل غذایی بخر اشتها رو زیاد میکنن .به زورم شده اوایل یکم غذا خوردنتو افزایش بده بعدا مع ...

اره ولی من اصلا از همه چی بخدا بدم میاد اصلا دوست ندارم غذا بخورم.  بیشتر میخابم.  میگم حداقل یچی باشه اشتهامو باز کنه.  ولی نمیخوام مشکلی پیش بیاد