2777
2789
عنوان

اونا که آی یو آی کردن میان خواهشن

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 51 پست
نه نداشتم .واژینیموسم بودم اوایل ازدواج با دستکش که توشو پر از پنبه میکنن درمان شدم یادم‌نیست بهش چی ...

من ازراون دیلاتور خریدم از سایز یک تا یک سایز یزرگترراز سایز همسرم یک میلیون پول دادم

بخند نزار خنده هات آرزوت شن😊💜

نه نداشتم .واژینیموسم بودم اوایل ازدواج با دستکش که توشو پر از پنبه میکنن درمان شدم یادم‌نیست بهش چی ...

الان بچتون چندسالس جنسیتش چیه😍😍کجا انجام دادید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم تا شیافا قطع نشه پریود نمیشی اگه منفی باشه انشالله ک مثبتی

نه شیافم بزنی ولی حامله نباشی پریودمیشی.شاید کمی تاخیرایجادکنه ولی جلوشو نمیگیره

دردم از یار است و درمان نیز هم
نه شیافم بزنی ولی حامله نباشی پریودمیشی.شاید کمی تاخیرایجادکنه ولی جلوشو نمیگیره

عزیزم من آمپولشو میزدم بعددiuiبعد من روز ۱۶ازمایشمونتفیرشد ولی آمپولدمیزدم میگفتم شاید ازملیش اشتباهه تا روز ۲۷زدم بعد قطع کردم ۳۰پریود شدم

عزیزم من آمپولشو میزدم بعددiuiبعد من روز ۱۶ازمایشمونتفیرشد ولی آمپولدمیزدم میگفتم شاید ازملیش اشتباه ...

من قرصشو مصرف میکردم.شاید امپولش متفاوت باشه

منم دوبارiuiانجام دادم سروقت پریودمیشدم حتی با مصرف قرص ها

دردم از یار است و درمان نیز هم
من قرصشو مصرف میکردم.شاید امپولش متفاوت باشهمنم دوبارiuiانجام دادم سروقت پریودمیشدم حتی با مصرف قرص ...

دوتاش یکیه من چون واژینیسموسم شیاف نمیتونستم مصرف کنم  آمپولشو زدم پزشکم گفت تا وقتی بزنی پریود ننمیشی قطعش کنی میشی