2777
2789
عنوان

خوش صحبتی ذاتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 24 پست
عزیزم اکتسابیه و بعضیا ذاتی و اینم بگم هدچقدر اعتماد بنفست بالا باشه تاثیر داره

درست 💗👌👌

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اصلا ذاتی نیستاکتسابیه و با تمرین بدست میاد

چجور تمرینی ؟

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
خوش مشرب با خوش صحبتی فرق داره خوش صحبتی رو میشه با کتاب خوندن و اطلاعات بالا به دست اورد ولی به نظر ...

اها درست

🙏🙏👍

چجور تمرینی ؟

اینکه با بقیه صحبت کنی خودش تمرینه

سعی کن سر صحبت و باز کنی

اطلاعاتت باید قوی باشه

راجع به هر چی که تو دنیای الان بدرد میخوره مخصوصا اخبار روز باخبر باش

کتاب زیاد بخون 

وقتی اینکارا رو انجام دادی ناخودآگاه تو بحث ها مشارکت میکنی 

سعی کن وقتی حرف میزنی به علایق دیگران احترام بزاری 

لاااایک نکنننن😤
اینکه با بقیه صحبت کنی خودش تمرینهسعی کن سر صحبت و باز کنیاطلاعاتت باید قوی باشهراجع به هر چی که تو ...

ادم وقتی کتاب میخونه دیگه تو بحثا شرکت نمیکنه من هرچی کتابخون واقعی دیدم اینجوری بوده 

خوش مشرب با خوش صحبتی فرق داره خوش صحبتی رو میشه با کتاب خوندن و اطلاعات بالا به دست اورد ولی به نظر ...

خوش مشرب دقیقا چیه؟

من تصور می‌کردم به کسی خوش مشرب میگن که حرف زدن باهاش آدم و به شوق و هیجان واداره

کسی که حرف زدن باهاش لذت بخش باشه 

لاااایک نکنننن😤
ادم وقتی کتاب میخونه دیگه تو بحثا شرکت نمیکنه من هرچی کتابخون واقعی دیدم اینجوری بوده

نمیدونم🤷‍♀️

ولی بنظرم کسی که راجع به چیزهای مختلف اطلاعات کسب میکنه مشتاقه که با بقیه به اشتراک بزاره 

البته بستگی به شخصیت هم داره 

من خودم خیلی این ویژگیم قویه همش راجع به همه چی دوس دارم حرف بزنم و سوال بپرسم از بقیه

دوس دارم تو همه بحثا شرکت کنم

لاااایک نکنننن😤
نمیدونم🤷‍♀️ولی بنظرم کسی که راجع به چیزهای مختلف اطلاعات کسب میکنه مشتاقه که با بقیه به اشتراک بزار ...

نمیدونم 

منم قبلا عین شما بودم ولی بعد از یه مدت ادم میفهمه خیلیا اصلا ارزش گفتگو ندارن شاید تو صد نفر یکی ارزششو داشته باشه 

البته جمعی که اصیل و خوب باشه میشه هم کلام شد وگرنه بقیه مفت نمی ارزه صحبتاشون و اصلا ادم کلافه میشه تو جمعشون