2777
2789
عنوان

احساس می کنم با فرهنگ این جامعه سازگار نیستم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 37 پست
من بعضی وقتا میرم یه ساعت یه جای خلوت که کسی نباشه با طبیعت حالم بهتر بشه

دقیقا🤍

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته ولی به جز اونجا که طرف گفته تو مجردی رابطه ج ن س ی دارم 

اینو نمیشه نادیده گرفت چون دودش داره به چشم بقیه هم میره تاثیر اجتماعی خیلی خطرناکی داره رابطه خارج از ازدواج بدون تعهد یکیش همین زیاد شدن hpv ، خیانت ایدز هپاتیت و...

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
چون توی تاپیکای خودشون یا زندگیشون ابن موارد هست

درسته. ولی کاش جامعه‌ی ما آپدیت می شد.

کاش می شد یه سری چیزای بدیهی رو به مردم متوجه کرد.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

فقط دو خط اولو خوندم و دیدم شما هم داری همین کار و میکنیدیگه نخوندم پشت سر مردم حرف میزنید تازه براش ...

پشت سرشون حرف نزده اگ درمورد نی نی سایتا صحبت کرد جلوروشون بوده الان همینجا توتاپیکش حضور دارن این دیگ غیبت حساب نمیشه،کجارومیگی پشت بقیه حرف زد؟

این فرق داره از مشکلات اجتماعی میگه

شروع بحث مهمه من تا دو خط اولو خوندم دیدم همون کاریو می‌کنه که ازش بدش میاد و دیگه نخوندم 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
درسته ولی به جز اونجا که طرف گفته تو مجردی رابطه ج ن س ی دارم اینو نمیشه نادیده گرفت چون دودش داره ب ...

برای اون بیماری‌ها باید به نظرم هر کس خودش رو چکاپ کنه.

و همچنین قبل از برقرار کردن هر نوع ارتباطی از سلامت طرف مقابلش مطمئن بشه و بقیش دیگه به خودش مربوطه‌.

ولی اگر هم کسی داره خطایی می کنه به نظرم درست نیست با لحن قضاوتی و توهین آمیز اون فرد رو متوجه اشتباهش کنیم.

این بیشتر تاثیر منفی داره.

شروع بحث مهمه من تا دو خط اولو خوندم دیدم همون کاریو می‌کنه که ازش بدش میاد و دیگه نخوندم

میشه بگید دو خط اول من دقیقا چه نوعی از غیبت بود؟؟

من پشت سر فرد خاصی حرف زدم؟؟ به کسی توهین کردم؟؟ کسی رو قضاوت کردم؟؟

من واقعا نمیفهمم شما دنبال چی هستی دقیقا.

پشت سرشون حرف نزده اگ درمورد نی نی سایتا صحبت کرد جلوروشون بوده الان همینجا توتاپیکش حضور دارن این د ...

حالا کامل خوندم 

قصد ایشون نمیدونم ولی حدس من آگاهی مردم از کار زشت دخالت کردن بیجا تو زندگی همه ولی بنظرم(که اصلا اهمیت ندارد😉) میشد خیلی بهتر زده بشه تایپیک با سوال و جواب ها تا به هدفشون برسن که جامعه ای بهتره از همون اول نمیشه بجنگ رفتار بد رفت که 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
پشت سرشون حرف نزده اگ درمورد نی نی سایتا صحبت کرد جلوروشون بوده الان همینجا توتاپیکش حضور دارن این د ...

ممنونم. من اصلا شخص خاصی رو مخاطب قرار ندادم.

صحبتم کلی بودم و برای رساندن بیشتر منظورم فقط مثال زدم.

آخه من برای چی باید کاری رو که دارم میگم ازش متنفرم خودم انجام بدم؟

اینها خصلت های انسانه.ربطی به فرهنگ نداره

بالاخره انسان های جامعه فرهنگ جامعه رو میسازن دیگه.