2777
2789

دبیرمونو میگم تدریساش افتضااااح اصلا تدریس نمیکنه ک اونوقت انتظار داره ریاضی و 20 بگیریم خب یکی نیس بگه اخه منی ک از ریاضس متنفرمممم چطوری نمره بالا بگیرم هرچی میخونم بدتر نمیفهمم اصلا کتاب ریاضی میبینم دلم میخواد جرش بدم پاااارش کنم😡😡بابااااا آستانه تحملم ب صفر رسیده دیگه نمیتونم ریاضی بخونم اصن اسمشم میاد من عصبی میشم بخداااا ریاضی خررررر بشدتیییییی استتتت

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
وای منم متنفربودم ازش علی الخصوص که رشتمم تجربی بود

من هیچی سر درنمیارم 4 روزه میگم ریاضی بخونم میخوام لاق کتابو باز کنم دلم میخواد جیغغغ بکشم

کاش ریاضی حذف میشد از دبیرستان ب بعد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علاقه نداری دیگه کاریش هم نمیشه کرد ، مگر سعی کنی بهش علاقه مند شی😅 که اصلا نمیشه شاید اگر یه معلم خوب و مهربون باشه و خوب توضیح بده یکم علاقه نشون بدی چون معلم خیلی مهمه. میتونه تو رو زده کنه میتونه انگیزه ایجاد کنه

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
من هیچی سر درنمیارم 4 روزه میگم ریاضی بخونم میخوام لاق کتابو باز کنم دلم میخواد جیغغغ بکشمکاش ریاضی ...

واقعاااا منم ب زوررر میخوندم در حد ۱۷ یا۱۶ بودم همیشه ولی بقیه ۲۰ براهمین معلم های ریاضی باهام راه میومدن....نه این ک نفهممش حتی نمیخاستم که سمتش برم ازبس بیخوده 

واقعاااا منم ب زوررر میخوندم در حد ۱۷ یا۱۶ بودم همیشه ولی بقیه ۲۰ براهمین معلم های ریاضی باهام راه م ...

من درحد 13 یا 14 هست نمرم میگم اصلا نمیفهممش

انرژیم ب منفی صفر میرسه وقتی میخام بخونمش

علاقه نداری دیگه کاریش هم نمیشه کرد ، مگر سعی کنی بهش علاقه مند شی😅 که اصلا نمیشه شاید اگر یه معلم ...

دبیرا ک وااااقعا توضیح نمیدم زورشون میاد

مام باید خودمون بخونیم حق اعتراضم نداریم امتحانا نزدیکه هیج غلطی نکردم باباااا ماهم ادمیم الان من هیچی نمیفهمم ازش چیکار کنم گند میزنم مطمعنمممم

من درحد 13 یا 14 هست نمرم میگم اصلا نمیفهممشانرژیم ب منفی صفر میرسه وقتی میخام بخونمش

کلاس چندمی؟ ببین رد میشه هیچ چیزی ماندگار نیست منم باورم نمیشه که ۱۰ ساله دیگه این کتاب و درس بیخود رو نمیبینم اه اه هیچ کاربردی نداره لااقل براما که نداشت

دبیرا ک وااااقعا توضیح نمیدم زورشون میادمام باید خودمون بخونیم حق اعتراضم نداریم امتحانا نزدیکه هیج ...

میدونم خیلی سخته مجبوری بخونی ، لااقل در حد پاس شدن بخون

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
کلاس چندمی؟ ببین رد میشه هیچ چیزی ماندگار نیست منم باورم نمیشه که ۱۰ ساله دیگه این کتاب و درس بیخود ...

سال اخرم

تو گورم برم این باهامه جداشدنی نیست

بخدا اژ صب میگم بخونم اما انرژیم واسش صفره گزاشتم ساعت 4و5 بخونم یذره بفهممش من باین وضع درس خونم ریدمممم قطعا

امتحانا نزدیکه هیچی نمیدونیممم

سال اخرمتو گورم برم این باهامه جداشدنی نیستبخدا اژ صب میگم بخونم اما انرژیم واسش صفره گزاشتم ساعت 4و ...

🤣🤣🤣خدانکنه بابا نترس من تو گور رفتم دیگه نبودش🤣

حیف تو نیست اخه نگاه چجور این اموزش غلط بچه هارو زده میکنه .....منم بیزاربودم هزار داستان درمیوردم تا ی صفحه ریاضی بخونم میگفتم حالا بخابم تابعد 

🤣🤣🤣خدانکنه بابا نترس من تو گور رفتم دیگه نبودش🤣حیف تو نیست اخه نگاه چجور این اموزش غلط بچه هارو ...

وای چقد منییی دختررر😂تنها سالی ک از ریاضی خوشم اومد سال دوم راهنمایی بودم دبیرمون خوب بود بعدش دیگ هرسال بدتر از سال قبل شد

اصن میگی چیکار کنم 10 روز دیگه امتحانا شروع میشه من فقط بااین کتاب یذره اساسی مشکل دارممم اصن من نه ها اکثرمون

باور کن کتاب ریاضیمو باز کردم بخونم یه صدایی درونم گف ببندش تو هیچی ازین نمیفهمی