یعنی واقعا فشارش به حدی زیاده که دوست داری خودتو بکشی این چ وضعشه😐من پولللل میخامممممممم پولللل تموم کارای پاره وقت هم بد هستن یا محیط بد یا تا ساعت ۱۲شببب
از یه چیز ساده کیک و شیرینی و دسر درست کن یا غذا. . یا پوشاک و کفش بکیر از یه تولیدی . توی پیجت و کانال بزار بفروش . یا اینرنت اکه بلدی با لپ تاپ داری میتونی باهاش خدمات بدی .
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
میرم دوره دستیار دندون پزشک ک کار کنم برا خرج دانشگا
یه کاری کردی با من که یجوری شم یه کار کردی چشات تموم عالم شه.... یه کار کردی بگم بی تو نمیتونم یه کار کردی دلم از ریشه آدم شه شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم شدی همه منظورم شدی گرمای این خونم شدی هر چی که میدونم من رو هر صحبتت زومم یه کاری کردی نبینم اصلا روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی به اون چشمات قسم یه کاری کردی خرابم و داغونو ازت میسازم اسطوره فقط(:
اگه تهران باشی میتونی دوره ببینی و تو شرکتا تو دوران دانشجویی کار کنی
من تهرانم دوره چی ؟
یه کاری کردی با من که یجوری شم یه کار کردی چشات تموم عالم شه.... یه کار کردی بگم بی تو نمیتونم یه کار کردی دلم از ریشه آدم شه شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم شدی همه منظورم شدی گرمای این خونم شدی هر چی که میدونم من رو هر صحبتت زومم یه کاری کردی نبینم اصلا روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی به اون چشمات قسم یه کاری کردی خرابم و داغونو ازت میسازم اسطوره فقط(: