بعد دوسال با هزار بدبختی به لطف خدا باردارشدم اونم دوقلو هفته پیش رفتم سونو به حساب دکتر پنج هفته بودم ساک و کیسه زرد دیدن اما امروز یکی بهم گفت بارداری با لتروزل قلب تشکیل نمیشه و سخته و جنین ضعیف و هزارتا حرف دیگه خیلی استرس دارم میترسم😭تروخدا بگید راسته؟
من دو تا با داریم با لتروزول بود شیش هفته هم قلب داشتن
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا من پنج هفته بودم قلب نداشتن یعنی مشکلیه؟😔کیسه زرد بود اما قلب نبود
۵ هفته خیلی زوده از هفته۶ به بعد
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
واقعا من پنج هفته بودم قلب نداشتن یعنی مشکلیه؟😔کیسه زرد بود اما قلب نبود
نه بابااااا.تازه هشت هفته باید بری سونوگرافی واسه قلب شما خیلی زود رفتین
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
عزيزم مبارك باشه اولا كه هنوز خيلي زوده همين كه ساك ديده شده عاليه😍دوما سعي كن بسپاري به خدا و استرس و از خودت دور كني🥹😍ديگه مامان شدي و طبيعيه هميشه نگران باشي ولي يادت باشه خدارو داري❤️