شما خودت نباید قبول میکردی باید از ۱۸ سالگی مستقل شی عزیزم الان پدرت وعده ماشین میده فردارو چیکار می ...
درسم که تموم بشه خودم میرم سر کار البته نمیگم که از بابام دیگه انتظار ندارم دختر تا وقتی که ازدواج نکرده خانواده باید هرکاری از دستشون برمیاد براش بکنند
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
واقعا آدم باورش نمیشه همچین دورانی هم وجود داشته انگار رویا بوده
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
ها والازمان عقد ما طلا گرون شد 150 تومن گرمی الان که نزدیک به 5 تومنه 🙁🙁
مادر من با حقوق یک ماه معلمی رفته بود دوتا سکه طلا گرفت ته بود تازه اضافی هم آورده بود
این دیگه ماله چند دهه قبله
الان از رویا هم اونور تره...
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
پس اندازی یاپولی چیزی از خودت نداری ؟؟بعد از بابات یه مقدار دیگه هم قرض بگیر یا وام چیزی اگه میتونی بگیر ماشینو بخر برای خودت
داداشتو ول کن
بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر لحظه روی بدبختی هایمان کلیک نکنیم ،کمی روی دلخوشی هایمان کلیک کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه زمان حال برایش مهم است ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
همینطوری عزیزم انشالله ب هرچی میخای برسی . منم خیلی در حال تلاش برای خرید ماشینم اما خب با این پولا نمیشه . اره واقعن خیلی بالاس و هی پول ک جم میکنی باز قیمتا دو س برابر میشه و هیچ وخ نمیشه رسید بهش
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !