2777
2789
عنوان

بیست‌وسه سالمه بابام هنوز برام ماشین نخریده

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 143 پست
اتفاقا دختر خوبیم براشون ماشینم خودشون قول گرفتنشو بهم دادند تاحالا هم فقط یه ماشین ازشون خواستم ولی ...

اون که بله اشتباه خودشونه

ولی شمام توی جامعه هستی ناسلامتی 

اوضاع رو میبینی و همچنان انتظار داری وعده ی در دوران دلار ۱۰ هزار تومنی در زمان دلار ۷۵ هزار تومنی اجرا شه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینه بچه ۱۸ سالگی رو رد کنه دیگه باید روی پای خودش وابستهچه معنی داره با بیست سال سن باباش بر ...

ببخشید که اینجا آمریکا و اروپاست کار فراوون ریخته

اول میدیدن کجا دارن بچه میارن بعد چشمشون به بچه های خارجی باشه

اونا پدر و مادرشون اول دیدن کشورشون درست حسابی بعد بچه اوردن نه مثل پدر مادر خودخواه ایرانی 

منم دوست داشتم ۱۸سالگی برم سر کار خودم برا خودم پول در بیارم همه چی بخرم اما بابام گفت برو دانشگاه ...

شما خودت نباید قبول میکردی 

باید از ۱۸ سالگی مستقل شی عزیزم 

الان پدرت وعده ماشین میده 

فردارو چیکار میکنی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ببخشید که اینجا آمریکا و اروپاست کار فراوون ریختهاول میدیدن کجا دارن بچه میارن بعد چشمشون به بچه های ...

بله این واسه منی صدق می‌کنه که بچه نووردم هنوز 

نه کسی که ۲۰ سال پیش با دلار ۳ هزار تومنی بچه آورده 

از کجاش فکر میکرد ۲۰ سال دیگه اوضاع چه خبره؟

من میدونم چی میگیبهت قول داده ولی عملی نکرده خورده تو ذوقت ،الانم شاید شرایط کار کردنت نبوده من نمید ...

والا اون زمان و با الان مقایسه می‌کنند اون زمان خیلی چیزا نبود اگه هم نداشتند همه با هم نداشتند ولی الان همه دارند ما هم دلمون میخاد

خوشا چشمی که خواند حرف دل را✨
چرا بعضیاتون اینجوری طلبکارید استارتر ک بابای شما نیس میخوایید خودتونو خالی کنید پدرش بهش قول داده ب ...

دلیلش پدیده ای به نام «عقده» و «حسادت» هست 😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بله این واسه منی صدق می‌کنه که بچه نووردم هنوز نه کسی که ۲۰ سال پیش با دلار ۳ هزار تومنی بچه آورده ا ...

از اونجایی که 50 سال اخیر کشورش درگیر جنگ و تحریم بوده هزار گرفتاری دیگه بوده و هیچ کشوری باهاش خوب نیست

دلیلش پدیده ای به نام «عقده» و «حسادت» هست 😂

ن عقده و حسادت نیست اونایی که میان طلبکارانه حرف میزنند اکثرا سنشون بالاس و دهه ی خودشونا با دهه ی ما مقایسه میکنند

خوشا چشمی که خواند حرف دل را✨
از اونجایی که 50 سال اخیر کشورش درگیر جنگ و تحریم بوده هزار گرفتاری دیگه بوده و هیچ کشوری باهاش خوب ...

چند سالتونه؟

باور کن حتی ده سال پیش اوضاع صد بار بهتر بود 

دیگه شما خیلی ایده آل به قضیه نگاه می‌کنی 

ن عقده و حسادت نیست اونایی که میان طلبکارانه حرف میزنند اکثرا سنشون بالاس و دهه ی خودشونا با دهه ی م ...

اون آره

ولی یسریام واقعا اینجورین حرف من نیست خیلیا خودشون اعتراف کردن تو موارد مشابه... 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲