من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
شیش ساله گواهینامه دارم بابام نه ماشین خودشو بهم میده البته نمیتونه بده چون خودش لازم داره همش میگه ...
من میدونم چی میگی
بهت قول داده ولی عملی نکرده خورده تو ذوقت ،الانم شاید شرایط کار کردنت نبوده
من نمیدونم اینا چشونع نسل ۶۰ رو با الان مقایسه میکنن ک طلا شده ۵تومن و نسل پدرومادر ما اون موقع راحت خونه و ماشین میگزفتن و برای الانشونم پس انداز میکردن
دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
من همیشه میگفتم بچم که بزرگ شد واسش ماشین بگیرم حالا که میبینم نتیجه اش میشه بچه ای که لطفت رو وظیفه ...
دقیقا همینه
بچه ۱۸ سالگی رو رد کنه دیگه باید روی پای خودش وابسته
چه معنی داره با بیست سال سن باباش براش ماشین بگیره
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
اگه لوسش کنی و مثل اکثر بچه های الان همه چی در اختیارش بذاری میشه
واقعا الان بابای های طفلی همین که تا آخر برج پولشون تموم نشه خیلیع
بعد جوون با ۲۰ سال سن انتظار ماشین داره
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
خانمای سایت تو سوئدی جایی زندگی میکنین؟ مگه اینجا با کار کردن میشه ماشین خرید ؟ کل حقوقشو چندین ساا ...
منم میخواستم همینو بگم انگار همه کارمندن وسرماه حقوق میدن والا من کارگرم دوسه ماه یبار پول بخور نمیر میدن بهمون باکلی منت خرج خودم بزور درمیاد اگه اینطور بود همه شاغلا ماشین زیر پاشون بود خخخ