2777
2789
عنوان

بیست‌وسه سالمه بابام هنوز برام ماشین نخریده

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 143 پست
کی گفته وظیفه دارن ما دهه شصتیا رنگ ماشین پدرمون هم نمیدیدم دانشگاه و مدرسه سر کارم همه جا بدون ماشی ...

ببین نسل خودتو با الان مقایسه نکن الان دیگه همه یدونه ماشینو دارند ولی خب اون موقع خیلی کم زنا سوار ماشین میشدند 

خوشا چشمی که خواند حرف دل را✨

خخخ اونوقت ما تو خانواده ای بزرگ شدیم اصلا به ماشین فکر نکنیم فقط نون شب خدا کرمتو شکر

از 18 سالگی کار کردم فقط واسه لباس و اینا 

دانشگاهمم نتونستم تموم کنم یعنی ...خدا بازم کرمتو شکر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی ولی خودم یه خورده ناراحتم ازشون . همه دوستام ۵ سال پیش ماشین داشتن موقعی ک قیمت ها ارزون بود . ...

افرین بهت واقعا . ان اش الله منم بتونم با یاری خدا و  تلاش خودم همه کارایی که می‌خوام کنم .

منم دختر خالم ۱۹ سالشه باباش براش تیگو ۷ پرو خریده ‌ .

اما خودم با اینکه هسمن دختر خالم هستم نشستم فکر اینم که اگه تا سال دیگه کل حقوقمو نگه دارم میتونم کوییک ثبت نامی امروز ثبت نام کنم که سال بعد ما بقیه پول رو بدم ‌ .  

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

تو سوئد نیستن ولی به جای طلبکاری باید خودشم ی کمکی بده ۵۰۰ تومنه ۲۰۰ رو خودش داشته باشه اقلا

ظاهرا که هستن ‌..وقتی قکل داده برا داداششم خریده خود اسی ام مینه بابام داره در حد ی ماشین چرا یه دست دو کارکرده براش نمیگیرن ؟ اصلا چرا ماشین خودشو نمیده دست بچه. من بابام خیلی ام داره ولی نمیخوره اما ماشین خودشو میده ..ی سری چیزا تبعیضه ..یه طور حرف نزنید انگار ایران خودرو سایپا نشدن ۱ میلیارد 

دانشجوی پزشکی 🩺

خانمای سایت تو سوئدی جایی زندگی میکنین؟ مگه اینجا با کار کردن میشه ماشین خرید ؟ کل حقوقشو چندین ساا ...

دقیقا حرفت درسته من اگه بخوام درسمو تموم کنم بعدش برم سرکار تا خودم پول در بیارم تو سی سالگی میتونم یه ماشین بخرم

خب قول داده برا داداشم خریده

چ پرویین شما

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

پولاتو جمع کن بزار بانک مهر ایران . بعد یه مدت وام بردار . بعد با وامت ماشین بخر ..البته قسطاشو دیگه ...

با چند درصد وام میده؟

torob_cheh_kids لباس بچگونه میفروشم برو نگاه کن دوس داشتی فالو کن
چرا بعضیاتون اینجوری طلبکارید استارتر ک بابای شما نیس میخوایید خودتونو خالی کنید پدرش بهش قول داده ب ...

شیش ساله گواهینامه دارم بابام نه ماشین خودشو بهم میده البته نمیتونه بده چون خودش لازم داره همش میگه برات میگیرم منتظر بودن سخته