بعد اومد گفت علیرضا ( اسم شوهرم) نگا ببین چیزی توش نیست ( چشماشم مژه کاشته و آرایش کرده بود خیلی خوشگل شده بودن) منم دستم بند بود و پیازی همسرم مجبور شد تو چشمشو نگاه کنه هی عشوه میومد دلم میخواست با همون چاقو بیوفتم چشمامو در بیارم. بعد وقتی رفت تو اتاق باز صدای توی سالن رو میشنید و داشت گوش میداد من گفتم آخ چشمام شوهرم گفت ببینم گفتم نه آبریزش چشم گرفتم زشت شدن به خنده گفتم اینارو. شوهرمم گفت من مست چشماتم
مطمعنم دختر عمش شنید ولی باز رو نمیره و عشوه مياد
تو مهمونی ها در گوشی با بقیه در مورد من یه چیزی میگه بقیه ام نگاه من میکنن. یجوری سر تاپای منو نگاه میکنه که چی بگم.
از من پولدارتره. با پولش و هیکلش و لباش و ناخناش قر میده
لباش و گنده کرده ناخن کاشته مژه کاشته هیکلش بزرگ و زنونه تره نسبت بهم. خودش کار میکنه و مستقله اینقدر قر میده بهم با اینا انگار من زشت و عقب موندم
با شوهرم شغلشون تقریبا یکی میشه ینی هردو پیراپزشکی ان و همکار محسوب میشن در مورد این چیزا که من سر در نیارم همش حرف میزنه
عشوه میاد واسش یبار تو جمع نشسته بودیم خانوما یه طرف آقایون یه طرف این بلند یبار گفت آره همه از با..سنم تعریف میکنن میگن بزرگ و خوش فرمه بعد جوری وانمود کرد انگار ای وای حواسم نبود آقایون اونجان 🙄
بجاش من لاغر و کمر باریکم لبام کوچیک نسبت بهش بیبی فیس ترم و اون چهره زنونه تری داره
اینقدر قررررر میده با اینا بهم که هرچی بگم کمههههه چکار کنم من حسودی میکنم
اصلا همیشه زل میزد به چشمای شوهرم بعد از وقتی دیده من هیچ وقت مستقیم به چشمای همسرم روم نمیشه نگاه کنم مثلا چشمامو همیشه میزدم ازش ( دست خودم نیست من هیچ وقت نتونستم تو چشمای ینفرر زل بزنم) اونم الان همش وقتی با شوهرم حرف میزنن چشمامو میدزده ازش دقیقا مثل من و اینم راضی ام قسم بخورم همسرم متوجه شد
خیلی حرص میخورم مثل من این کارا میکنه پاهای من کوچیکن مجبورم کفش فانتزی طور بگیرم اونم همش میره تقریبا مثل من میگیره البته اون پاهاش بزرگن مثل من گیرش نمیاد ولی تو همین مایه ها میگیره
خیلی رو مخمه چکارش کنم از خودش و عکساش و بدنش همش میذاره تو پیجش و به همسرم پیام میده هی سوالی در مورد شغلشون میپرسه منم از دست این عصبی میشم با همسرم بد رفتار میکنم بهونه میگیرم و باعث دعوای ما میشه منم به هیشکی هیچی نمیتونم بگم فقط با همسرم دعوا میکنم گاهی فکر میکنم نکنه همسرم مقصره آخه یه دختر چرا با کسی که تو رابطه است باید این کارا رو کنه چند بار دیدم وقتی منو همسرم دعوا کردیم این سوء استفاده میکنه دلبری میکنه به همسرم نزدیک میشه نکنه از من خوشگل تر باشه واقعا دلشو ببره