2777
2789
عنوان

پدر و مادرم هیچ مهارتی یادم ندادن

67 بازدید | 6 پست

چون پول نداشتن 

نه موسیقی تونستم دنبال کنم

نه ورزش مورد علاقمو

و نه خیلی چیزایی که میخواستم.

الان تبدیل شدم به دختری که هیچ مهارتی برای پول دراوردن نداره هیچی….

از افسردگی دارم میمیرم.

فقط یه کلاس زبان فرستادن منو

اونم حقوقش انقدر تو موسسه ها کمه و کرایه تاکسیمم نمیشه

خیلی ازشون عصبانیم که با وجود نداری منو به دنیا اوردن…. دارم پاره میشم تو زندگی تو سن کم … به جای درس خوندن همش استرس شغل دارم و استرس اینو دارم نکنه پدر و مادرم بلایی سرشون بیاد و من بی خونه و سرپناه چه غلطی کنم…

حتی برای کنکورمم درست کمکم نکردن با این حال دانشگاه قبول شدم ولی خیلی خیلی خیلی چرتتت

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

خودت دانشگاه رو تموم کن برو سر کار هر مهارتی دوست داری برو هیچ وقت دیر نیست

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رشته ات چیه؟

یکی از رشته های علوم پایه

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡

خودت دوس داشتی چ مهارتی یاد بگیری؟ بعد این علوم‌ پایه اگر تا ارشد بخونی عالیه ها 

بعدم الان برو سراغ چیزی ک دوس داری 

دیر نیست 

یه کاری کردی با من که یجوری شم یه کار کردی چشات تموم عالم شه....                                                                           یه کار کردی بگم بی تو نمیتونم یه کار کردی دلم از ریشه آدم شه شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم                       شدی همه منظورم                                                          شدی گرمای این خونم شدی هر چی که میدونم من رو هر صحبتت زومم                                                                     یه کاری کردی نبینم اصلا روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی به اون چشمات قسم                                                                یه کاری کردی خرابم و داغونو ازت میسازم اسطوره فقط(:

خودت دوس داشتی چ مهارتی یاد بگیری؟ بعد این علوم‌ پایه اگر تا ارشد بخونی عالیه ها بعدم الان برو سراغ ...

دوست داشتم برم کلاس پیانو یا ویالن یکی از این دوتا و کلاس اسکیت حس میکنم منو از افسردگی عمیقی که داخلشم در میاره… دوست دارم مرتب برم باشگاه . دوست دارم اسب سواری یاد بگیرم…. حد اقلش اکه بچه بودم گذاشته بودنم یاد بگیرم الان معلم بودم و کلی درامد داشتم از طریق موسیقی و ورزش….. با توجه به تورم و گرونیا هم تا پولی دستم میاد سریع میدم طلا…. چون خونه نداریم میترسم 

واسه همون رشته علوم پایه هم کار هست مطمئن باش 

بعضی از شغل ها هم فقط کافیه زبان بلد باشی و لیسانس داشته باشی خیلی مهم نیست رشته ات چیه.

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا