2777
2789
خاک توسر اموزش پرورش ومعلمایی که انقدرررر شعور ندارنجای اینکاروشون چهارتاچیز یاد بچه بدن

عزیزم من معلمم  مدیرمون مجبور میکنه بعضی وقتها مال ما که اینجوره حرف و اعتراض ما رو هم قبول نمیکنه

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

خوبه پربازدیدش کنین من دیدم که نی نی سایت تونسته یه تصمیمی بگیره که تو کشور تاثیر بزاره

نمونش خروج افغانها بود از همینجا شروع شد

واقعا حالمون داره از اینهمه تجمل وچشم به هم چشمی به هم میخوره(دوستان لایک نکنید لایک دوست ندارم)

..........

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم

خیلی درست گفتی

دقیقا همینطوره

یلدای شمام مبارک😍❤️

راستی لینک کانالمو فرستادم برات؟🥲

فکر کنم توی تاپیکم بودی دیشب❤️

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من معلمم مدیرمون مجبور میکنه بعضی وقتها مال ما که اینجوره حرف و اعتراض ما رو هم قبول نمیکنه

اره عزیزم میدونم همه رو نمیشه با یه چوب زد

ولی خواهش میکنم امسال کوتاه نیایین ،نزارین این کار زشت همینطور رواج پیداکنن

باور کن الان دیگه روی سفره های اکثرا چهارتا میوه و شیرینی هست

ولی باورکن بعضیا واقعاااا ندارن

حق الناسه بزرگیه گردنمون ،شکستن دل بچه هایی که خونوادشون تمام تلاششون ودارن میکنن ونمیشه

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اینکه چیزی نیست 

من برای مبارزه با ادایی ها و لاکچریای فیک اینستامو پاک کردم😄

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

دقیقا درست میگی .هرکار دوس دارین انجام بدین دیگه چرا عکس میزارین دل یه عده خون بشه🤨من خودم همه چی کامل میخرم دور هم میخوریم خوش میگذرونیم ولی عمرا عکس نمیزارم به نظرم این کار خیلی بی کلاسی و چیپه

برای خودت زندگی کن🫠🫠

والله همه چی شده چشم هم چشمی نمیدونم چه جوری رسیدیم به اینجابه نظرم مهم دلخوشی و لذت بردن وگرنه جنس انار هم از طلا باشه به هیچی نمی ارزه این تشریفات باعث شده آدم از هم دیگه دور بشه

پارسال یلدا عروس عمه ام بهترین سفره و لاکچری ترین سفره یلدارو چید ، عکساشون رو میدیدی محو خودشون و سفره و ... میشدی، وقتی ۶ ماه پیش طلاق گرفتن اصلااااا باورم نشد  با تمام وجودم کیف میکردم میدیدمشون کنار همدیگه چون واقعا عروس عمه ام عالی بود و همه چیز تموم ، من یکی شوک شدم از جدایی شون پس اون عکسا چی بود!!؟ وقتی ازش پرسیدم گفت هیچوقت احساس خوشبختی نکردم و فقط نشون میدادم که خوشبختیم ، تاپیک شما منو یاد اونا انداخت و من دیگه هیچوقت به اینستا برنگشتم که شاهد دیدن عکس ها و فیلم های دروغین کسی نباشم 

اينستاگرام عامل بدبختي همه اين چيزاست به نمايش گذاشتن و چشم و هم چشمي من كه اصلا خوشم نمياد واسه چي عكس پست كنيم استوري بزاريم كه ملت ببينن من بيشتر از اينش خوشم نمياد همه سر از كارت دربيارن كجا ميري چي كار ميكني چي ميخوري خوشم نمياد بقيه از زندگي من مطلع باشن هميشه

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

اينستاگرام عامل بدبختي همه اين چيزاست به نمايش گذاشتن و چشم و هم چشمي من كه اصلا خوشم نمياد واسه چي عكس پست كنيم استوري بزاريم كه ملت ببينن من بيشتر از اينش خوشم نمياد همه سر از كارت دربيارن كجا ميري چي كار ميكني چي ميخوري خوشم نمياد بقيه از زندگي من مطلع باشن هميشه

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

دقیقا آفرین 

متاسفانه مخصوصا سلبریتی های ما دیگه شورشو دراوردن عکس تفریح لاکچری خونه لاکچری غذای لاکچری همه چیز و پست و استوری میکنند نه همشون ولی تعداد قابل توجهیشون بعد یه اتفاقی میوفته چهارتا استوری میزارن که وای ما دلمون برای مردم میسوزه و نگرانیم همه هم برای نمایش حالا سلبریتی های خارجی توی پیجشون بیشتر مربوط به کارشون هست 

خداروشکر من آدم نداری نیستم ولی اینا همه عقده اس و توی علم انسانشناسی و روانشناسی آدمها از کمبود هاشون جار میزنن و به نمایش میزارن اونو 

عزیزم من معلمم مدیرمون مجبور میکنه بعضی وقتها مال ما که اینجوره حرف و اعتراض ما رو هم قبول نمیکنه

درسته عزیزم همه رو نمیشه با یه چوب زد

ولی خواهش میکنم امسال کوتاه نیایین

الان دیگه چهارتا انار وپرتقال وشیرینی رو سفره ی اکثریا هست

ولی واقعااا بعضیا ندارن

بخدا حق الناس بزرگی گردنمونه شکستن دل بچه های معصوم که خونوادهاشون دارن تماااام تلاششونو میکنن و نمیشه

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خوبه پربازدیدش کنین من دیدم که نی نی سایت تونسته یه تصمیمی بگیره که تو کشور تاثیر بزارهنمونش خروج اف ...

لایک نمیکنم چون دوست نداری😂❤

اره واقعا من خیلی دوست دارم حداقل چندنفرم که شده براشون تلنگری باشه

پربازدید شدن برای من الان کاپ طلا نمیدن ولی بخدا ممکنه خیلیا براشون یه تلنگری باشه

مرسی گلم که دوست داشتی😘