2777
2789
عنوان

چندروزه نامزدمو ندیدم انتظار داشتم بگه دلش برام تنگ‌شده

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 19 پست
میفهمم چی میگی من که مطمئنم دوسم نداره ما دوست هم مبودیم

انقدر اعصابم خورده

اونروز گفتم سه هفتست منو ندیدی گف بخدا شرایطم جوری نبود بتونم بیام

کلا کارش یه جوریه که بعضی موقعا تا ۱۱ شب سرکاره ولی حداقل پنج شنبه جمعه ها که تعطیله توقع دارم بیاد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

انقدر اعصابم خوردهاونروز گفتم سه هفتست منو ندیدی گف بخدا شرایطم جوری نبود بتونم بیامکلا کارش یه جوری ...

گلم اوم سرش شلوغه عیبی نداره مهم دیدن نیس مهم اینه بدونی واقعا از ته دلش دوستت داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اوم سرش شلوغه عیبی نداره مهم دیدن نیس مهم اینه بدونی واقعا از ته دلش دوستت داره

میدونم سرش شلوغه ولی خب منم دلم براش تنگ میشه🥺

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

عزیزم درکت میکنم تحمل کن ایشالله میرین سر خونه زندگی تموم میشه این روزا

ان شاالله🥺