blue_oceannn مدیر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1750 عنوان چندروزه نامزدمو ندیدم انتظار داشتم بگه دلش برام تنگشده | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 19 پست نزدیک یک هفتس همو ندیدیم انتظار داشتم تو این روزا یه بار بگه دلش برام تنگ شده ولی هیچی به هیچی هیچ محبت کلامی نداره شایدم اصن دوسم نداره امروز | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 12270 میفهمم چی میگی من که مطمئنم دوسم نداره ما دوست هم مبودیم انقدر اعصابم خوردهاونروز گفتم سه هفتست منو ندیدی گف بخدا شرایطم جوری نبود بتونم بیامکلا کارش یه جوریه که بعضی موقعا تا ۱۱ شب سرکاره ولی حداقل پنج شنبه جمعه ها که تعطیله توقع دارم بیاد نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
blue_oceannn مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1750 انقدر اعصابم خوردهاونروز گفتم سه هفتست منو ندیدی گف بخدا شرایطم جوری نبود بتونم بیامکلا کارش یه جوری ... گلم اوم سرش شلوغه عیبی نداره مهم دیدن نیس مهم اینه بدونی واقعا از ته دلش دوستت داره
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 12270 گلم اوم سرش شلوغه عیبی نداره مهم دیدن نیس مهم اینه بدونی واقعا از ته دلش دوستت داره میدونم سرش شلوغه ولی خب منم دلم براش تنگ میشه🥺 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
blue_oceannn مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1750 میدونم سرش شلوغه ولی خب منم دلم براش تنگ میشه🥺 عزیزم درکت میکنم تحمل کن ایشالله میرین سر خونه زندگی تموم میشه این روزا
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 12270 عزیزم درکت میکنم تحمل کن ایشالله میرین سر خونه زندگی تموم میشه این روزا ان شاالله🥺 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A