2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین محرومیت از کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی امیدی هست تغییراتی ایجاد بشه؟ آخه ثبت نام رو یه ماه انداختن عقب هیچکاری نکردن حالا با چند روز چ ...

میگن دفترچه رو برداشتن احتمالا قراره یه کارایی کنن 

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

🔴 خلاصه حرف درباره ترمیم : 

🔹اونایی که قبلا ترمیم کردن نمیتونن دوباره ترمیم کنن و فقط باید خرداد ماه برن سراغ ایجاد سابقه تحصیلی یازدهم

🔹بچه هایی که امسال دوازدهمی هستن تو خرداد میتونن علاوه بر نهایی دوازدهم برن سراغ ترمیم یازدهم

🔹بچه هایی که اولین سال پشت کنکوریشون هست تو خرداد باید برای یازدهم امتحان بدن و درکنارش میتونن دوازدهمو هم ترمیم کنن

🔹 حالا اونایی که قبلا از فرصت ترمیم استفاده نکردن چی؟ مثلا خرداد ۱۴۰۳ رفته برای ترمیم ثبت نام کرده ولی سر جلسه نرفته 

یا چنتا درسو ترمیم کرده و چنتا درس مونده و ترمیم نکرده

این بچه ها هم میتونن برای درسایی که سابقه ترمیم ندارن ؛ ترمیم رو شرکت کنن

🆔 @sazeman_sanjesh1