2777
2789
عنوان

تأثیر سن در جذابیت زن و مرد

84 بازدید | 12 پست

به نظرتون سن در جذابیت چقدر تأثیر داره؟

و تأثیرش برای زن و مرد متفاوته؟

شخصا فکر میکنم بزای زن و مرد متفاوت نیست و مثلا چون در کشورای سنتی ای مثل ما بیش از اندازه روی ظاهر و سن زن فوکوس شده شاید به نظر برسه سن مرد اونقدر مهم نیست! درصورتیکه سن مرد هم خیلی روی ظاهرش تأثیر میذاره 

و همینطور کلا چه مرد چه زن در سن های بالاتر جذابیتشون بیشتر به شخصیت و دستاوردهاشونه تا ظاهرشون و زنها هم شاملش میشن و اگه جامعه دستاورد زن رو فقط بچه و ازدواج نبینه به نظرم باعث میشه جذابیت زنها در سن های بالاتر هم بیشتر به چشم بیاد 

نظر شما چیه؟ 

نظرسنجی

طبق تحقیقاتی که تو این زمینه انجام شده مردا با گذشت زمان جذابیتشون بیشتر میشه و  در خانم ها برعکس کم میشه، زیبایی چهره و اندام زن دلیل جذابیتش هست و در مرد ها پول و سطح اجتماعی و توانایی هاشون و زیبایی ظاهری تاثیر کمی داره برای مرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق تحقیقاتی که تو این زمینه انجام شده مردا با گذشت زمان جذابیتشون بیشتر میشه و در خانم ها برعکس کم ...

اتفاقا تحقیقات درمورد جذابیت ظاهری همچین نتیجه ای نداشته

اینکه شما میگید بیشتر به ذهنیت آدما برمیگرده که در جوامع مردسالار بیشتر هم هست

وگرنه اینکه مثلا به چروک های مردها جامعه معنا میده و اون رو جذاب میدونه ولی برای زنها رو نه؛ برمیگرده به اینکه جامعه هنوز فقط زن رو به خاطر بدنش جذاب میدونه نه چیز دیگه 

البته قطعا ظاهر تأثیر گذاره ولی حرف من شدتشه و مخصوصا نگاه متفاوت به سن درمورد زن و مرد که بیشتر فرهنگیه تا بیولوژیکی و به نظرم باید اصلاح بشه و فرهنگ غلطیه

اوج جذابیت زن توی۲۰سالگیه،تا۳۰جذابیتش بیشترمیشه اما بعد اون کمتر

البته همه این ها که روی چهره وظاهر تاثیرمیزاره برای هرکس نسبی هست ونمیشه گفته همه خانم یا همه مردها

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

اتفاقا تحقیقات درمورد جذابیت ظاهری همچین نتیجه ای نداشتهاینکه شما میگید بیشتر به ذهنیت آدما برمیگرده ...

من از خودم هیچ نظری ندادم، حرف من طبق صحبت ها و مطالعاتی بوده که روانشناس ها تو این زمینه انجام دادن و کار تحقیقاتی انجام شده تو این زمینه بود

اگه دقت کنی بیشترمردای بازیگر۴۰به بالا خیلی چهره شون پخته تر وبهتر از زمان جوانیشون هستاما توی خانما ...

همیشه برای این موارد استثناء هم هست

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

من از خودم هیچ نظری ندادم، حرف من طبق صحبت ها و مطالعاتی بوده که روانشناس ها تو این زمینه انجام دادن ...

بله متوجهم بنده هم اون تحقیقات رو دیدم

اما در مقابلش نظرات روانشناس های دیگه و تحقیقات دیگه ای هم هست که به نظرم اونها منطقی تر هستند

اوج جذابیت زن توی۲۰سالگیه،تا۳۰جذابیتش بیشترمیشه اما بعد اون کمترالبته همه این ها که روی چهره وظاهر ت ...

بله درسته اوج جذابیت ظاهری معمولا بیست تا سی (البته الان به نظرم بیست تا چهل ) هست ولی هم برای زن صدق میکنه هم مرد و از نظر ظاهری و حتی سلامت بدنی هم بعد سی و بعد چهل سال مردا هم تحت تأثیرش قرار میگیرن

ولی حرف من اینه اینکه مردهای سن بالا رو جذاب میبینن به خاطر دستاورداشونه و اکثرش فرهنگی و قابل تغییره و اینکه دستاوردهای زنها کمتر مورد توجهه فرهنگیه

البته بازم میگم منظورم این نیست که مثلا جذابیت ظاهری زن اصلا ربطی به تکامل اینها نداره! منظورم شدنش و وسواسی شدن روش هست وگرنه قطعا نمیشه کلیتشو و قضاوت براساس ظاهر رو حذف کرد

اگه دقت کنی بیشترمردای بازیگر۴۰به بالا خیلی چهره شون پخته تر وبهتر از زمان جوانیشون هستاما توی خانما ...

شخصا همچین حسی نمیگیرم که اکثر بازیگرای مرد بالای چهل سال (مخصوصا ۴۵ سال) قیافشون بهتر بشه!! حتی بازیگرای مرد مورد علاقم چهرشون بعد چهل ، چهل و پنج سال به نظرم کمتر جذاب بود

و اینکه زنان بالای چهل سال رو کمتر جذاب میبینیم در کشور ما بیشتره و حتی اگه دقت بکنی سال های اخیر زنان سن بالاتری در رده زنان زیبا قرار گرفتن

و درسته که مردها با بالارفتن سن پخته تر میشن ولی این اتفاق برای زنها هم میفته و اونها هم شخصیت و دستاوردهاشون بیشتر میشه ولی اینکه جامعه پخته شدن رن رو اهمیت نمیده و زن رو در ظاهر فیزیکیش خلاصه میکنه غلطه و البته قابل تغییره همونطور که شدت این ارزش گذاری در کشورای دیگه با کشور ما خیلی متفاوته